Scudo Sports

Yerli malı spor giyim softshell ürünler

Merhaba hocam,

Çatalcadaki mağaza fabrika satış gibi mi? Piyasaya göre daha uygun fiyatlı ürünler oluyor mu?
Exuma piyasasına göre mi sordunuz bilmiyorum ama montlar 300 Tl di. Markalı çoraplar o flyattan satılıyor .

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Scudo
Exuma piyasasına göre mi sordunuz bilmiyorum ama montlar 300 Tl di. Markalı çoraplar o flyattan satılıyor .
Evet hocam, exuma'nın kendi fiyatlarına göre çatalcadaki mağazasının fiyatları nasıl diye sormak istedim

Evet hocam, exuma'nın kendi fiyatlarına göre çatalcadaki mağazasının fiyatları nasıl diye sormak istedim
Bazı ürünlerde güzel indirimler mevcut.

İyi ki varsın Exuma!

Bu marka sayesinde uçuk kaçık fiyatlı markalara muhtaç kalmadan ihtiyacımızı karşılayacak kaliteli ürünler alabiliyoruz.

Decathlon, bir sıralar Exuma'ya bisikler montları ürettiriyordu. Exuma'dan almıştım o montlardan, hâlâ kullanıyorum ve her girdiğimde iyi ki de almışım diyorum.

8.5 dolar fiyat veren başka bir firma.burada kumaş üretimi yapan bi firma. Bağlantıdaki site başka bir firma. Yerli üretim Buda.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaş , bu konusu edilen bisiklet forması kumaşını ülkemizde üreten yerli firma yok mu yani ?

Bu Exuma softshell içi polar katmanlı montun bir avantajı daha:

Montu sadece bisiklete binerken değil,
Günlük kıyafet olarak da kullanmaya başladım.:)

Yani aynı mont hem bisiklet kıyafeti, hem günlük rahat giyim için.:)

Bir taşla iki kuş … deyimi tam oldu..:)

Ekstra mont parasından da tasarruf.:)

883413A0-B3BD-43E8-9058-09DDDE886BC0.jpeg

İyi ki varsın Exuma!

Bu marka sayesinde uçuk kaçık fiyatlı markalara muhtaç kalmadan ihtiyacımızı karşılayacak kaliteli ürünler alabiliyoruz.

Decathlon, bir sıralar Exuma'ya bisikler montları ürettiriyordu. Exuma'dan almıştım o montlardan, hâlâ kullanıyorum ve her girdiğimde iyi ki de almışım diyorum.

Exuma mont ile bugün ciddi yağmur sürüşü yaptım.
15 dk da dış kısım vıcık vıcık ıslak hale geldi.

Ama şemsiye gibi içine su geçirmedi.

Ve vıcık vıcık mont 20 dk sonra kapalı ortamdayken çoğu kurudu. Bkz foto.

Neyse ki sulu kar yağmaya başladı ve ben bu havada sürüş yaptığıma ilk kez sevindim.

Daha bol bol yağsa da iyi kıyafet ile sürüş yapsak. Ve yazın da susuzluk olmasa.:):47B9F153-2837-48BF-AE11-9F0E2CD61963.jpeg

• Muhteşem
Tepkiler: amasseia
Geri