Scudo Sports

Yerli kriptolu sanal para birimi Sikke çok yakında geliyor

Ilter Elmas

Shut Up, Legs!
Tepki
1.893
İsim
Ilter Elmas
Bisiklet
Carraro
Sikke Token yakında geliyor

Ekonomist Halil Erden ve bilgisayar mühendisi Mehmet Ali Tamaç'ın başında olduğu ekip, Anadolu'da bulunan ilk sanal para birimi geliştirmek için bir araya gelmiş ve Sikke'yi oluşturmuşlar. Toplamda 12 kişilik ekip tarafından geliştirilen kısaltma adı SKK olan Sikke için 4. nesil güvenli para olarak söyleniyor. Toplamda 12 kişilik ekibin geliştirdiği ve yol haritası ile borsa bilgilerinin paylaşıldığı yerli sanal para birimimiz, şu an için yabancı dil desteği sunmadığı için sadece Türk yatırımcılara ithafen üretildiği belli. Planlanana göre Sikke token Nisan ayında borsadaki hayatına başlayacak. Bakalım Sikke tıpkı rakipleri Bitcoin ve Ethereum gibi değerlenecek mi bekleyip göreceğiz.

Kaynak: (link)

Scudo
Gerçek paramız çok değerliymiş gibi sanal paramızın değerli olmasını beklemek saçmalık olur.

Fikir güzel, tek bir para birimi olması. Ama alanlara bakıyorsun, hepsi değer kazanacak diye alıyor. Bu şekilde alındıkça amacından sapıyor ve döngü devam ediyor. Ben bir sikkeye yaramaz diyorum :ssrtcbya:

Hertürlü para aklama, yasa-dışı ödeme işleri için bire bir :)

En büyük balinasını kestirmek zor olmaz gibi.

Ya ne oldu bu sikke :koptum: :koptum:

burası bisiklet forumu değilmiydi

Bitcoin'in veya diğer altcoinlerin sayfalarca muhabbeti yapılabiliyor, buna istinaden isteyen Sikke'nin muhabbetini de yapabilmeli.

KHK ile bir gece de BES'e dahil olduğumuz gibi; bir gecede bordrolara gelen kesinti ile bordrolu çalışanlara sikke sikke (-çoğul anlamda, mübalağa için kullanılmıştır.) satılabilir.

Baktılar birikti... sikke sikke coini fona bağlayabilirler. Sonra Katarlı kardeşlerimize sikke sikke (-çoğul anlamda, mübalağa için kullanılmıştır.) satabilirler.

İşte şahsım cumhuriyetinin güzelliği bu. Dayatma ile halkını sikkeye (coin anlamında) doyurup katarlı kardeşlerimizi mutlu edebiliriz.

kripto para işi ile bu coğrafyadan ne jet fadıllar fışkırır be ..
Bir ara S coin diye bir şey vardı,yakalanmışlar :suspus: gidip kahvelerini bile içmiştim, iyi ki bulaşmamışım :kahve:

Adı her şeyi özetliyor xD vergisiyle ilgili de haber paylaşın lütfen.. Biance, btc gibi uygulamaları kullanıyorum neden bunu kullanayım ki..

Geri