Scudo Sports

Yepyeni DOWNHILL kadro

Peterminator

Aktif Üye
Tepki
7
4 yil önce aldığım Nikolai downhill kadro, bitürlü dizecek vakit ve imkan bulamadım. Hiç dizilmedi, resimde görünen çizikler flaşten dolayı abartılı görünmektedir, gün ışığında hiçbirisi görünmemektedir.

Kadro boyu 17 inç ve orijinal süspansiyonu 12 cm çalışma aralığı vardı ancak onu diğer bisikletime koydum, resimde görünen 5-6 cm çalışır, boş kadro gitmesin diye taktım değiştirmeniz tavsiyemdir.

Disk ve V fren uyumludur, arka kulakçığı yoktur ancak standart (Kron ve bianchi) kulakçık uyumludur her bisikletçide 10-15 ytlye bulunabilir.

(260 Euroya almıştım zamanında faturasını bulursam kutuya eklerim)

Fiyat 150 YTL dir

(link)

Tüm ürünlerde Kredi kartına 2-24 ay taksitle satabilirim ancak %10 komisyon kesileceğinden verilen fiyatlara bunu eklemeniz gerekecektir.

Ciddi alıcılar lütfen transilvan@yahoo.com a email veya 05353470078 numaraya SMS atsın. Bu siteye haftda 1 sefer giriyorum buradan irtibata geçmeye çalışmayın lütfen.

MSN: thetransilvan@hotmail.com

Sevgiler, Peter

Scudo
peter burda insanlari kandirmayalim o kadro bikere nikolai olamaz yanindan bile gecemez nikolai kadrolarinin fiyati 3000euro gibi bisey yani

banada saçma geldi biraz kadronun bir bianch ye ait olduğu belli ayrıca bu bir down hill kadro değil olsa olsa şehir içerisinde sürersin bunu .lütfen doğru bilgiler verelim

@QUX

evet kardeşime aynen katılıyorum ben nikolai nin 2002 den bu yana bütün modellerini inceledim böyle bir modeline hiç rastlamadım yalnış biliyor olmayasın

saygılar

ya bu kadro 2000 model bianchi rcx 262 ya süpersin vala
:D:D:D:D:D:D

abi yorum yapmaya gerek bile yok nikolai park ayağı takmak için yer neden yapsın ki :)

abi yorum yapmaya gerek bile yok nikolai park ayağı takmak için yer neden yapsın ki :) ayrıca kadronun 0 ı 155 ytl (link)

yaw dh dediğin kadronun ne olduğunu biliyosun, nerede nasıl kullanıldığını biliyosun , böle bi süspansiyon la nikolai kesinlikle bi kadro yapmaz biliyosun dmi sen nikolai ne kadar saygın ve kalite üreten bir marka olduğunu biliyosun dmi sen ?????

her şeyi geçtim sıfıra ytakın diyon kadroda 1500 tane çizik var be !!!!!! yazık yazık..

kim boyadı bu kadroyu!! ayrıca kadro rahat 10- 20 kilo wardır demir yığını!! :D

Arkadaşlar böyle yanıltıcı satışlardan kaçınılan lütfen..birbirimizi yanıltmanın hiç anlamı olmadığını düşüyorum..

zaten detaylı açıklama gelmemiş arkadaşdan,Bu durumu karaliste bölümüne açıklamalarını bekliyoruz,açıklamadan sonra neticeye göre gerekli ceza uygulamasına gidilecektir..

konu kapatılmıştır..

Geri