Scudo Sports

Yeniyim! Sorum Olacak..

JoNeST

Üye
Tepki
5

Merhabalar;

Bir arkadaşımız dükkanını kapatıyor, elinde kalan Salcano marka bisikletleri uygun fiyata satıyor. Modeller ve fiyatları şöyle;

NG 450 - 365 TL
Assos X - 365 TL

Impetus - 240 TL
Efes DH - 240 TL
NG 700 - 240 TL

Bu bisikletlerden birini almayı düşünüyorum. Boyum 1.78, acaba hangi bisikleti tavsiye edersiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım

Herkese bol oksijenli pedallamalar.. :)

Scudo
Bildiğim kadarıyla listedeki en iyi bisiklet assos x. Ama emin değilim bisikletlerin donanımlarınıda söyleseydin daha iyi olurdu. Ancak benim sana asıl önerim bütceni 400tl ye çıkartıp 2.el daha iyi bisiklet almayı düşünmen.

• Beğen
Tepkiler: JoNeST
@Semih Karadağ

Merhaba Semih;

Bisikletlerin donanımlarını bilmiyorum, daha bakma fırsatım olmadı, arkadaşım telefonla iletti. Bir bisiklet için max. 400 bilemedin 500 TL ayırabilirim :D İkinci el pek düşünmüyorum, zaten buradada ikinci el pazarı neredeyse yok, netten almayı istesem güven sorunu var + kargo vs vs..

O zaman buradaki bisikletler arasında in iyi olanı Assos X onu alman daha iyi olur .

• Beğen
500 Lira verebiliyosan eğer çok az bi miktar daha ekle Astro modelini al kardeşim.Senin dediğin bisikletlerden daha iyi donanımlara sahip.Bende astro kullanıyorum ve gayet memnunum.Ama ordaki listeden bir bisiklet alacaksan Assos X modeli daha öne çıkıyor.

• Beğen
@Abdülkadir Şevik

Katılıyorum eğer 500tl çıkartabiliyosan çok az daha ekleyip astro al. Arkadaşında salcano nun bu modelleri varsa astro da vardır büyük ihtimal.

• Beğen

Söylediklerinize göre bu modellerin içinde en iyisi Assos X

Yalnız şöyle bir şey var, bu modeller arasındaki Impetus'un piyasa değeri 480 TL arkadaşın verdiği fiyar ise 240 TL tam yarı yarıya..

Birde Astro modelinden bahsetmişsiniz, netten araştırdım fiyatı 530 TL den aşağıya yok fakat burada

(link)

Fiyatı 433 TL. Bu sitede %20 indirim uygulandığı yazıyor, acaba buradan alışveriş yapan var mı, güvenilir bir site mi?

Astroda dehşet :)

(link)

burda 2. el pek yok demişsin ama bi ilanları kontrol edersen 2. donanım olarak bunlardan çok daha başarılı bir bisiklet alabilirsin.

@>>ErDeM<<

Ben daha önceden duymadığım için sordum, onayladığınızı için teşekkürler.

@serisonu

Burda derken yaşadığım yerden bahsetmiştim. :D

Bu arada Astroda almaya karar verdim, umarım iyi bir karar vermişimdir, yarın buradaki bisikletçilerden bu modeli denedikten sonra büyük ihtimalle erdoğan bisikletçilikten siparişimi tamamlayacağım. :)

Off offfffff.. Valla şansım yok ya.. :(

Dün Erdoğan bisiklete telefon ettim Astro modeli hakkında ellerinde sadece 16 inç kaldığını söylediler dünya başıma yıkıldı, ne olacak, ne yapacam şimdi hiç bilmiyorum :(

Arkadaşlar bu bisikletin 18'' olanı varmış, Astro'ya göre avantajı dezavantajı nelerdir, tavsiye edermisiniz?

Ürün fiyatı: 567,75YTL

(link)

Gıant BOULDER Sport

SIZE: XS(14") S(17")
KADRO: Alux X Aluminium
MAŞA: Suntour XCT 75mm travel
FURÇ:
ARKA AKTARICI: Shimano Acera
ORTA AKTARICI: Shimano C50
VİTES KOLU: Shimano EZ Frie 50 24 speed
FREN KOLU: Shimano
FREN: Tektro
AYNA KOL: Shimano FC-M191 24/34/42
ORTA GÖBEK: Cartridge
DIDON : Steel Rıser
DİDON BOĞAZI: Aluminium ahed
PEDAL: Steel with resın body
SELE BORUSU: Aluminium
SELE: Giant
ARKA GÖBEK: Formula
ÖN GÖBEK: Formula
ZİNCİR: KMC Z51
RUBLE: Sram HG-30 11-32
JANT TELLERİ: Steel
JANT: Aliminyum 26"
DIŞ LASTİK: Kenda 26x1.95
AĞIRLIK

Giant çok kaliteli ve güvenilir bir markadır. Bu modelini ilk defa görüyorum. Donanım olarak fena değil ancak gidon boğazı,sele borusu ve jant seti olarak iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Fiyatı uygun gibi. Ama yinede bunu al demicem.
Bu bütceye Sedona Borla da alabilirsin. Donanım olarak daha iyidir. 18"kadrolu modelleride mevcut.

• Beğen
Geri