Scudo Sports

Yeniköy Sedona Bayii çalışanlarına teşekkürler

lampsakos

Aktif Üye
Tepki
122
İsim
muhammed akpinar
Bisiklet
Sedona
Sedona 410 model bisikletimin ucretsiz bakim kuponu 1yıl tarihi gecmesine rağmen markalarinin arkasinda durup, full bakım yaptıkları ve ilgilendikleri icin tesekkur ederim.

not:bisikleti aldigim satici dogru durust bilgi vermedi.ucretsiz iki adet bakim kuponu biri ilk kurulum ikincisi ise ilk iki ay icinde gecerliymis. fabrika hatasi olup olmadigiyla ilgili. ben bir sene sonra yenikoy sedona bayisine goturdugumde calisan arkadaslar geri cevirmediler sagolsunlar.

Scudo
@lampsakos Merhaba,
Ben başka bir bayiden Sedona 345 aldım 1.5 ay önce. Acaba şimdi Yeniköy Sedona'ya götürsem bakım yaparlar mı ?

Çok teşekkürler. Beni de satıcı hiç bilgilendirmedi bu konuda ve kupon falan da vermedi. :( Ama faturam var.

• Beğen
Tepkiler: lampsakos
Sedona bu konularda gerçekten başarılı bir marka.

• Beğen
bence olması gereken bir hizmet özellikle iki yerli marka sedona ile salcano arasında fiyat farkını düşünürsek

Sedonayı tebrik ederim. Yıllardan beri çizgisini korumaya çalışıyor. Birde fiyatlar biraz daha iyileşse tadından yenmez

@Tolqiu

bende baska bir bayiden almistim.bir sorun veya bilgi almak istesem yenikoy sedonaya goturuyorum.aldigim yere goturmeyi hic dusunmuyorum.faturanizla beraber iki ay dolmadan goturmeniz gerekiyo.fabrika hatasi olup olmadigina bakiyolar.bu guzel bi calisma.onceden telefonla arayip randevu almaniz daha iyi olur ben oyle yaptim

• Beğen
Tepkiler: Tolqiu
@lampsakos

Çalışanları az çok tanırım. Son derece nazik ve teknik açıdan dolu insanlar. Kahve ücreti 10 lira diye baya topa tutulmuştu forumda. O kadar keyifli bir ortam ve kaliteli hizmet alıyorum ki gittiğimde, 20 lirada veririm.

940 model bisikletimin maşasında bir sorun olduğunu söylemiştim telefonda. Elemanın bana cevabı; '' Getirin bir bakalım. Sorun varsa hemen değiştiririz ''

@mtb_rider

sonuna kadar katiliyorum. hem teknik bilgileri hemde ortamlari insani bisiklete ozendiriyo. boyle mekanlarin cogalmasi dilegiyle

Beni de listeye yazın; gayet nazik, güleryüzlü ve ilgililer.

Küçük bakım, onarım yaptıklarında cüzi ücret alıyorlar.

• Beğen
Bildiğim kadarı ile ilgili mekanda zincir için yağ ve tekerler için hava ücretsiz, bizzat gördüm

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Geri