Merhaba Arkadaşlar.
Yaklaşık 1 yıldır Bianchi Tdl 1300 kullanıyorum ve çok memnunum.
Bu arada evlendim ve eşim de bisiklet kullanmak istiyor. Doğal olarak eski bisikletimi ona verip yeni bisklet alma konusunda anlaştık
Ben daimi olarak kullandığım için.
Yeni bir bisiklet heyecanı içine girince tekrar akıl karışıklığı da geri geliyor. İnsan verdiği para karşılığını istiyor neticede.
Öncelikle sorum şu ki; Boyum 1,80 civarı bacak iç booyu 80 cm.
şehir bisikleti kadro boyu kaç olmalı.
29'' dağ bisikletin de kadro boyu kaç olmalı.
27,5'' dağ bisikletinde kadro boyu kaç olmalı.
26'' dağ bisikletinde kadro boyu kaç olmalı.
İkinci ve can alıcı sorum şu.
Her gün işe gidip gelmek için yaklaşık 40 km yol gidiyorum. Tamam belki asfalt olabilir ama insanı çileden çıkaran minibüs sürücüleri ve ne yaptığını bilmeyen sürücüler yüzünden paldır küldür kaldırımlara çıkmak zorunda kalıyorum. Ayrıca malum ülkemizde bisiklet yolu olmadığından dolayı tek araçlık şeride 2 araç girince kaldırım veya o yol kenarında parkeden araçlar yüzünden kaldırıma çıkmak zorunda kaldığımızdan dolayı HANGİ BİSKLETİ YERCİH ETMELİYİM.
Bu haraketliliğe şehir bisikleti dayanabilir mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sabırla okuduğunuz ve yardımlarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim.
Yaklaşık 1 yıldır Bianchi Tdl 1300 kullanıyorum ve çok memnunum.
Bu arada evlendim ve eşim de bisiklet kullanmak istiyor. Doğal olarak eski bisikletimi ona verip yeni bisklet alma konusunda anlaştık
Ben daimi olarak kullandığım için.
Yeni bir bisiklet heyecanı içine girince tekrar akıl karışıklığı da geri geliyor. İnsan verdiği para karşılığını istiyor neticede.
Öncelikle sorum şu ki; Boyum 1,80 civarı bacak iç booyu 80 cm.
şehir bisikleti kadro boyu kaç olmalı.
29'' dağ bisikletin de kadro boyu kaç olmalı.
27,5'' dağ bisikletinde kadro boyu kaç olmalı.
26'' dağ bisikletinde kadro boyu kaç olmalı.
İkinci ve can alıcı sorum şu.
Her gün işe gidip gelmek için yaklaşık 40 km yol gidiyorum. Tamam belki asfalt olabilir ama insanı çileden çıkaran minibüs sürücüleri ve ne yaptığını bilmeyen sürücüler yüzünden paldır küldür kaldırımlara çıkmak zorunda kalıyorum. Ayrıca malum ülkemizde bisiklet yolu olmadığından dolayı tek araçlık şeride 2 araç girince kaldırım veya o yol kenarında parkeden araçlar yüzünden kaldırıma çıkmak zorunda kaldığımızdan dolayı HANGİ BİSKLETİ YERCİH ETMELİYİM.
Bu haraketliliğe şehir bisikleti dayanabilir mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sabırla okuduğunuz ve yardımlarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim.