Scudo Sports

Yenice Kaymakamlığı Kupası | Dağ Bisikleti Yarışı

Scudo
@GEMWK1

akif hayır gerekmiyor kafile listesi çünkü özel yarış...Federasyon orada olmayacak maalesef...federasyon ısparta da olacak...

Julien ABSOLON karabük'te olursa görmememiz imkansız olur...

Eyvallah...APOSOLON kardeş...

@Fatih Özgenlik

Pek bir değişikli olmaz. Yarışa daha var hava durumlarıda iyiye gidiyor. Dün parkuru incelemeye ekipten bir kaç kişi gitti. Güzel bir yarış olcağı kesin.

parkur zeminiyle ilgili bilgi bekliyoruz.. hava cuma açıyor gözüküyor, yani zeminin kuruması için sadece 2 gün var.. toprak killi mi??

istanbuldan gidecek arkadaşlar için:

ulusoy'un yenice seferi mevcut, yaklaşık 5 saat, 38 tl, ücretsiz yolkart'a %10 indirim, tel:4441888;

safran turizm de galiba direk gidiyordu, 30 tl, tel: 2126583659

dönüş saatleri içinse karabükten bilet almak daha iyi olabilir..

özel sebeplerden dolayı bu yarışa gelemiyeceğim malesef katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar.

parkur zeminiyle ilgili bilgi bekliyoruz.. hava cuma açıyor gözüküyor, yani zeminin kuruması için sadece 2 gün var.. toprak killi mi??

arkadaşlar ben tam olarak anlayamadım ama sölemekte fayda olur diye ..

U23 kategorisi olucak mı ?? tahminim olarak elitle beraber ama ,malum ya özel yarış.. ayrımı koşulucak:rolleyes:

@cesar çakas

maalesef sezon başından beri u23 ve elit beraber koşuyor ama kürsü de u23ayrı ve elit ayrı oluyor...Burada öyle olacağını zannetmiyorum tek kategori olur...

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
yeniceye giden arkadaşlara karabüke sadece 8 km olan safranboluyu da gezmelerini öneririm cumartesi sabahı..

ankarada 2gündür yagmur yagıyo orası nasıl biligisi olan varmı

parkur rahatmış, macun kıvamında killi çamur problemi de yokmuş.. cuma-ctesi-pzr hava güneşli ve 25 derece civarında gözüküyor :))

cumartesi sabahı 6 gibi karabük otogarda olacagım . karabük otogardan yeniceye ulaşım nasıl olacak ?? ayrıca ben cumartesi teknik toplantıdan sonra karabüke geri dönüp yarış günü sabah tekrar yeniceye geçmeyi planlıyorum merkezde evimiz oldugu için geceyi evimde geciricem =) karabük otogardan yeniceye ulaşım için bilgi verilirse sevinirim

@Kemal Faruk Doğan

henüz halen bilgi alamadım u23 kategori açılacakmı ??elit/u23 dedi neyden kastetti acaba 2si bir olarakmı koşucak..:rolleyes:
eğer ayrı kategori açılırsa gelme ihtimalim yüksek açılmassa gelemiyeceğim büyük ihtimal :(
u23 kategorisi açılması şart bence:in:

bencede 23 yaş altı açılsa çok ıyı olur havanın guzel olmasıda harıkaa

Organizasyon Yenice Kaymakamlık'ına ait bir organizasyon. Biz elimizden geldiğinde yardımcı oluyoruz sadece. En ayrıntılı bilgiye irtibat numaralarını arayarak sahip olabilirsiniz.

Yenice'deki yarış çok güzeldi ve organizasyon da çok başarılıydı.. Hatta gördüğüm en iyi ulusal yarış organizasyonuydu.. Yarışın yanında doğa da muhteşemdi ama açıkcası yokuş tırmanırken doğanın güzelliğini yaşama fırsatı da bulamıyor insan :)))

Ulaşımdan-konaklamaya, parkurdan-izleyicilere, sağlık görevlilerinden sporculara verilen çiçeklere ve kupalara ve aklıma gelmeyen daha bir çok detaya kadar hiç bir nokta atlanmamıştı.. Ve katılan tüm sporculara da değer verildiği bu detaylardan belliydi.. Yöre kaymakamından Ünal Tolun'a, parkuru düzelten Kerem'e ve daha bir çok isimsiz kahramana çok teşekkürler :)))

• Beğen
Tepkiler: Kemal Faruk Doğan
@ördek

Gerçekten kentimiz ve yeşil yenicemiz için çok güzel bir organizasyondu. Böyle bir organizasyonun ilimiz sınırları içerisinde gerçekleştirilmesinden gurur duydum. Daha nice orgnizasyonlarla Yenice'de buluşmak üzere.

• Beğen
Tepkiler: ördek
Geri