Scudo Sports

Yeniçağa-Mengen-Devrek-Çaycuma-Bartın-Amasra-Çakraz-Kurucaşile-Gideros adiyos Cide

Süleyman Abimmmm, bitmek tükenmek bilmeyen enerjinle yaşam dolusun... Ramazan'ı bilmem ama bana dün akşam ne yedin diye sorsalar, mönüyü saymak için zorlanırım ki Sen; 2,5 hafta kadar geçmesine rağmen fotoğrafları konuşturmuşsun yine...

Sana ve bizi kırmayıp, sınırları zorlayarak hatta vizesiz geçiş yaparak :) gezimize katılan Ramazan'a bi kez daha teşekkürler...

Bi şey daha; 3 gunluk yeni bir plan için hazırlanınnnnnn !

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
Scudo
@precipice

Artııııııııııııııııııııııııı; özellikle yazmak istedim. ( Ramazan sen okumasan da olur :)))) )

Bu Ramazan kardeşimin bir an önce ''Hayata günler eklemek'' konulu bir kitap yazmaya başlaması lazım diyorummmmmmmmmmm... O kadar diyorummmmm !

• Beğen
ayaklarınıza sağlık süper gezi sizlerle olamadığıma çok üzgünüm inşallah gezinin devamında beraber olmak dileğiyle

kemal tecimen

• Beğen
kemal abi bi dahaki tura gelmezsen..yanımıza bi tane bisikletli bez bebek alıp iğneyi her molada batırıcaz musait yerlerine... bu arada o bebekten bi tanesinin adı da lütfü olabilirmi acaba..katılımcı abilerime soruyorum.. :)

• Beğen
Vay benim eski, dinamik tur arkadaslarim.

Simdi kiskandirdiniz beni yaban ellerde. Ramazan cok formda gozukuyorsun, aman ha bu formunu GPA'ya kadar devam ettir, kendine iyi bak ki tekrar goruselim.

Suleyman abi ve Ahmet umarim ekimde gorusuruz.
Seytan diyorki birak isi gucu dus yollara.
Bir de soylemeden edemeyecegim insan Mengen'e kadar gider de bizlere soyle nefis bir menu resmi gondermez mi.:) Bakin Kayhan'a taa nerlere kadar gidiyor kunefe icin:)

Selamlar

• Beğen
Gezi notlari, resimleri ve sizlerin varligi ile bir baska guzel olmus.Yakışmıssınız o dogal tabiat harikası yerlere.Ayagınıza ellerinize saglık.

@Ahmet Mumcu

Ahmet abicim teşekkür ederim :) Planlarımızın aksine gerede yolunda ancak öğle 2 de olabildik.100 km yolumuz vardı.rüzgarda karşıdan dı saolsun...
üstüne üstlük benim lastiğim patladı mengen de..jantı matkapla delip büyük sibop haline getirmek zorunda kaldık.bu arada bi hayli vakit kaybettik.
Bundan dolayı olacak mangende atıştıralım hemen yola koyulalım dedik..
Ama yine gideriz problem değil :)
Görüşmek üzere çok çok selamlar abicim...

@Ahmet Mumcu
Ahmet teşekkürler... GPA'da görüşebilmek dileğiyle...

@Ümit Bozyılan

Ümit teşekkür ederim... Yaptığımız turların yazı ve fotoğrafları sizin gibi gençlere yol gösteriyorsa ne mutlu bizlere... Görüşebilmek ümidiyle...

@Serkan Taşdelen
Teşekkürler Serkan...
Evet kadromuz muhteşemdi... Keşke aramızda olabilseydin... Görüşmek üzere...

@Aytekin Erzan
Aytekin teşekkür ederim. Senin yaptığın zirve turlarına da bizler hayran kalıyoruz... Görüşmek üzere...

@k.tecimen
Kemal Bey, valla gelememekle çok şey kaçırdınız... Ama Ramazan'ın da dahil olduğu Karamürsel, Gölcük, Maşukiye, Sapanca gezisiyle bunu telafi ettik galiba...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@ta650

@Kemal Faruk Doğan

@m.varolfb

@myant

Mail atarak, yorum getiren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Umarım bir yerlerde karşılaşır, birlikte pedal basarız...

@Süleyman Şatırettik ettik süleymancığım görüşmek dileğiyle

kemal tecimen

Ayaklarınıza saglık... Çok keyifli bir tur olmus, Her gun yeni bir yer eklendikçe planlarıma yeni yerler katıp surekli genişleyen bir gezi planı cıkıyor... Ama bir yerden baslayacağım. BU yaptığınız organizasyon bana cok mantıklı geldi...

Tekrar tekrar cok teşekkürler

arkadaşlar geziniz çok güzel olmuş
bastonlarda harika ama inşallah hiç ihtiyacınız olmaz o bisikletler(yol dostlarınızla) ve spd ayakkabılarınızla bir ömür dost kalırsınız kalın sağlıcakla gezilerinizin devamını bekliyoruz!

Geri