Scudo Sports

Yenibosna

@oktayakgoz günde 300 performans odaklı. Yanımızda yük olmicak. Durup manzara izlemicez, uxun mola vermicex, bagaj taşımicaz. Kısaca sadece pedal:harika:

Scudo
Şirinevler metroya yakın oturuyorum. İsteyenle beraber pedal çevirebiliriz. :)

@guplok akşama turumuz da var. Whatsapp da ekleyebilirm istersen;) Bahçelievler Neon :harika:

Merter'de oturuyorum, yaz boyunca birlikte pedallamak isterim dostlar.

Ramazan ayinda sahura kadar pedal ceviriyoruz. Iftardan sonra 11 gibi toplanip gece 1:30 civarinda donus yapiyoruz. Gelmek isteyenler bana ozelden telefon numaralarinizi atabilirsiniz. IMG-20150620-WA0004.jpg

• Beğen
Tepkiler: lealtad
merak ettiğim bir şey var. birinin lastiği patladığı zaman bütün grup duruyormu.

@oktayakgoz ekstrem bir durum yoksa yahut rampada falan değilsek evet tüm grup durur. Rampada falansak da öndekiler durup bekler bikaç kişi tamiri yapar grubun kalanına katılır öyle hareket. Lastiği patlayan çok arkada ise bikaç kişi dönüp tamiri yapar diğerleri gene bekler. Ama her türlü bekleriz, arkada asla adam bırakma;)

hmmm. tabiki arkada adam bırakılmazda. ne bilim lastik tamiri çok kısa mı sürüyor. tekeri sök lastiği çıkar tamir yada yeni lastik tak. birde mandallı değilse fazla sürer bu arada ne oluyor diye merak ettim.

@oktayakgoz genellikle 2 nokta olur bu durumlar da. Öndekiler toplanır bekler. 2-3 kişi tamiri yapar öndekilere katılır ve devam. Ama grup dağınık değilse hep beraber halledilir

Starcity nin orada oturuyorum whatsapp grubunuz varsa alabilirmisiniz ?
0541 498 0700
Doğukan Dumlu

• Beğen
Tepkiler: emrejon
Herkee merhaba bende sirinevlerde oturuyorum suan askerde olmam sebebi ile bisiklet dunyasindan uzagim ama geldiğim zaman iyi bir donanimla yollara tekrar cikmayi planliyorum benide grubunuza katarsanız sevinirim. Whatsapp 0539 676 98 18

Konu 2011 de açılmış hort oldu belli ki ama hala aktivitesi varsa diye ben de köşeden yerimi alayım. Güneşli de oturuyorum ben de. Acemiyim , eğer buralarda turlayan bir topluluk var ise ben de katılmak isterim.

Bir mesaj bırakalım da bir etkinlik olursa adımız yer alsın :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Selam beyler Bahçelievlerde oturuyorum, bisikletle yakınlarda oturan kişi veya gruplarla takılabiliriz bir pm atmanız yeterli :cool:

Merhaba arkadaslar bende yenibosna cobancesmede oturuyorum whatsapp grubu hala aktifse katılmak isterim.

Geri