Scudo Sports

Yenibosna

Scudo
senin km saati bozulmadı mı nasıl hesapladın yolu :)
aslında kadronda gözüm kalmıştı, km saatinin kabahati yoktu, o niye bozulduysa artık :p

gençler
çarşamba ve cuma akşamları AYPG olarak turlarımız devam ediyor katılımlarınızı bekleriz bende yenibosna zafer deyim.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
abi geri dönerken yolun yarısında 30 km dedinya,gidiğim bir nazar boncuğu alayım o zaman:)

@ergün yurt
ergun bey sız zafer ın neresındesınız. bende daha once 5 goklerde oturuyordum ama su anda kocasınandayım. aypg'dekı arkadasların bazılarıyla kopru gecısınde tanısmıstım. gece turlarına onumuzdekı hafta baslıycam.

Merhaba arkadaşlar bende güneşlideyim eksiklerimi tamamlayıp en kısa sürede sizlere katılmak isterim.

Tura katılamadım ama ayaklarınıza sağlık resim varsa paylaşabilirmisiniz?
Bende ışıklarımı aldım artık akşam turlarına gelebilirim.

Merhaba arkadaşlar.Bende safa hastahanesinin bir üst sokağında hürriyet mahallesinde oturuyorum.Günlük olarak ataköy-bakırköy-haznedar gibi turlar yapıyorum ama grup olarak dolaşmak daha güzel olur fakat ben gece turlarına katılamam.Gündüz turu olursa özel mesajdan haberdar etmeniz rica olunur.

Arkadaslar ben dun aksam AYPG ıle gece turlarına basladım. yarın yıne var.
ayrıca bu pazar gunu ( 19.06.2011 ) bakırkoy turu var.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=85020
detaylar yukarıda verdıgım lınk'te mevcut gelmek ısteyen olursa mesaj burdan yazsın. pazar sabah bırlıkte gıderız. saat 10:00'da tur baslıyor...

Merhaba arkadaşlar, Bende Kocasinan'da oturmaktayım.
Turlara müsait olduğum sürece katılmak isterim...

Pazar günü bakırköy turuna bağcılar camlıkahve haznedardan katılımcı var mı? Toplanıp beraber gidip gelelim, tanışalım.

@Gamerasi

hocam yarınkı tura katılacakmısın?
katılacaksanız eger bırlıkte gıdelım

@Kutay Engin

kocasınan'dayım ıstersen dereyolundakı karakolun karsındakı benzıncıde bulusup bırlıkte gıdelım...

@Hasan TÜRKER

saat kactada ? musait olursam gelirim
tamam o zaman bn aksam 8 de karakolun ordaki petrol ofisinde olurum ordan gideriz olurmu ?????????

@ümit başcı

umıt hocam saat 8 cok erken netıcede bakırkoy'e gıdecegız.
bence 9 ıyıdır.

@ümit başcı

saat 9 da orda olucam. kesın gelıyorum

Geri