Scudo Sports

Yeni Zelanda (Silahlı Adam Saldırısı)

"Ahlak,sürü hayvanının içgüdüsüdür" madem bu aforizmayı yaşam prensibi edindiniz o halde kadın veya emekçi ölümleri de dahil bütün trajedilere karşı kayıtsız olmak zorundasınız.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril ve :DDD
Scudo
@emir yakup bulut
Sevgili emir,ahlak kavramını reddediyor olmam,beni bir caniye mi dönüştürmeli?

@ahlaksız
Bu tip yanlışları bir sen değilsin düşünen. Bak bizleri istenilenilen haberleri takip eden kişiler gibi görmen senide o eleştirdiğin kafada olduğun izlenimi veriyor. Nasıl bir karakter sahibi olacağın sana kalmış ne istersen ol ama insanları sende bir çuvala dolduruyorsun keşke bu konuşmayı seninle yüz yüze yapsam daha iyi anlatırdım.

@Mehmet 38
Siz derken,genele hitap ettim..Size değil..Genel anlamda,insanlar manipülasyona uğruyor demek istedim..

@ahlaksız
kendini"ahlaksız" olarak tanımladığına göre Niçenin diliyle söylersek "her türlü ahlaktan muaf olmak" ...bütün ölümlere bütün cinayetlere eşit mesafede durmak...yani söylemek istediğim şayet eylemlerini ahlaki saiklerle açıklamıyor isen felsefi açıdan tutarlı olmak adına kadın cinayetleri hakkında da "bana ne " demelisin.Seninki bana göre "ahlaksız" bir tutum değil, bazı ölümleri bazı ölümlerden daha kaydadeğer bulan taraflı ve ideolojik bir tutum.

Maalesef haklısın çünkü insanlar aklını kullamayınca sürüye dönüşüyor ve kontrolü kolay oluyor

@emir yakup bulut
Sevgili emir;Ahlak diye bir şey yok..Var olmayan bir şeyi,reddedemeyiz..Yani ahlaksızlık diye bir şey yok,ahlaksız bir kişi de yok..
Siz ahlak diye bir kavrama tutunursanız,ben ahlaksız olurum..Yani sizin duruşunuz,benim konumumu belirler..Yani bana siz ahlaksız diyebilirsiniz ama ben ahlaksız değilim..Anladınız mı:)
Bir tutarsızlık var mı?Evet,var ama bunu umursamam ki..Ben bireysel bir duruş sergiliyorum,neye üzüleceğimi kendim belirliyorum,kendime karşı dürüst oluyorum,hepsi bu..
Yeni Zelanda veya Hollanda'da ne yaşandığı zerre umurumda değil ama yaşadığım toplumda yaşananlar umurumda..Çünkü ben de etkileniyorum bundan..
Yurtdışında yaşananlar da bizi etkiler ama biz yurtdışında yaşananlara odaklanacak durumda değiliz..
Kendi eviniz yanarken,komşunun evinde yaşananları düşünemezsiniz..Mesele bu..

Sorun şu islam dinine mensup birisi müslüman olmayanları öldürürse islami terörist oluyor, bunun tersi bir durumda ise hristiyan terörist ya da budist terörist ya da siyonist terörist olmuyor akıl sağlığı yerinde olmayan kişi diye niteleniyor. Ben de batı medyasının Türk olmayı barbarlıkla, müslüman olmayı terörizm ile eşleştiren bu iki yüzlü yaklaşımına karşıyım.

@Neme76

en ufak bir bilginiz olmayan bir konuda nasıl bir cesaretle kanaat yürütebiliyorsunuz hakikaten ibretlik.

Yedi düvel millet saldırıya terör dedi, tüm yabancı basın saldırıya terör diyor, ülkenin başbakanı kafasına başörtüsü taktı gidip yakınlarından ağlayarak özür diledi, genci yaşlısı saldırının gerçekleştiği yere gelip matem tutuyor.

Burada hala “batının iki yüzlülüğü” goygoyu yapılıyor.

İki yüzlülük mü istiyorsunuz? Ankara patlamasında ölen 100 (yazıyla yüz) kişi için yapılan saygı duruşunu sırf ölenler aynı siyasi görüşte değil diye yuhlayan sözde vatandaşlarımızda arayın siz o iki yüzlülüğü.

Kardeşlerim siyaset , din , dil , ırk yapmayınız.

İlla herkes müslüman olacak diye bişey yok olmayanada olanada saygı duyarım eşit sayarım.

Siyaset yapmayın arkadaşlar ve burası serbest kürsü unutmayın.

@ahlaksız yanlış anlamayın lütfen acaba Kudüs te misiniz ?

@scottrek
Mahlasım,imzam,şimdi de nerede yaşadığım:)
Hayır,Kudüs'te değilim ama Kudüs'ü görmek/gezmek isterdim..

@ahlaksız
Şehir olarak Kudüs yazınca şaşırdım biraz.Taa oralardan bile insanlar bisikletforumdalar dedim.Yazdıklarınız sizi ilgilendirir.
Ben sadece meraktan sormuştum kusura kalmayın lütfen. Ön yargılı olmayın hemen.İnşaallah bir gün dilediğiniz yeride görmek nasip olur size.Saygılar...

Denizli’de, Yeni Zelanda’daki 2 camiye düzenlenen ve 50 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını sosyal medyada öven Eren Açak tutuklandı...
(link)
Böyle şeyler de hiç affetmiyorlar,anında tutukluyorlar..Denetimli serbestliğe filan ne oldu?
Daha 24 yaşında..Oturup polisler veya savcı,bu kişiyle 10 dakika konuşsa,yaptığının yanlış olduğunu söylese,daha doğru olmaz mıydı?
Mesela bir kadın polise sığınıyor,''kocam beni öldürecek,alın şunu içeri'' diyor ama almıyorlar..Sonra öldürüyor işte..!

İnternette bir şey yazılıyor,anında hapis..Niye?Bir sefer uyarıver,olmaz mı?Niye hemen hapis?Ne yazdığının da bir önemi yok..Habere göre islama,müslümanlara da hakaret etmiş..
İslam'a hakaret etmiş,at içeri..
Cumhurbaşkanına hakaret etmiş,at içeri..
Atatürk'e hakaret etmiş,at içeri..
İçeri attın..Ne olacak?3 öğün yemek yiyecek,her türlü ihtiyacı giderilecek..Kim ödeyecek faturayı?Halk..Niyeymiş?

İnternette hakaret/küfür etti..Çağır karakola,al ifadesini,abilik/amcalık yap,nasihat et,yolla evine..
Bir daha aynı şeyi yaptı..Çağır karakola,internetini kes,yolla evine..
Başka bir yerden internete girip,yine aynı şeyi mi yaptı?2000 lira para cezası ver,yolla evine..
Aynı şeyi bir daha mı yaptı?10.000 lira para cezası ver,yolla evine..
Bir daha yapmaz,yapamaz artık..!
Bu bakar basit..
Niye herkesi hapse atmaya meraklıyız?

@ahlaksız Arşimed ne diyor: -Bulun bana bir kaldıraç , şu dünyayı kaldırayım.

Yatıyoruz Yeni Zelanda,kalkıyoruz Yeni Zelanda..Sonra ne oldu?Bakınız,neler oluyor;
Atatürk Havalimanı’ndan aracına aldığı Senegalli yolcuya küfür ve hakaretler yağdıran taksi sürücüsü, kameraya yansıdı. “Sen terörist misin, cami bombalamaya mı geldin buraya” diyerek siyahi turisti aşağılayan taksici, "bu kadarına da pes" dedirtt
(link)
Eğer üzülecekseniz,ağlayacaksanız,bu insanlarla aynı toplumda yaşadığınıza üzülün/ağlayın..Boşverin yurtdışında yaşananları..

Geri