Scudo Sports

Yeni Yüzüyle GİANT XTC

Scudo
mükemmel olmuş iyi günlerde kullanın.

Hayırlı uğurlu olsun bol pedallamalar :D
Çamaşır Suyunun Markası nedir acaba. Bende benimkisini aynı çamaşır suyuna yatırsam beyazlarmı.

Bisiklet harika olmuş gerçekten iyi günlerde kullanın ama şu tür gidonlara bir türlü alışamadım ben gözüme hiç hoş gelmiyor tabi zevk meselesi sizin kararınız kazasız belasız pedallamalar :)

vallahi süper olmuş camaşır suyu güzel beyazlatmış güle güle kullanın kazasız sürüşler

ayse teyzenın kullandın dan gıdona gelırsek goruntu olarak hos deyıl ama ınıste perfonmans olarak cok ıyı oluyor tercih sebebı budur saygılar

kadro yeni aldınız sanırım
çok güzel oturmuş ekipmanlar üzerine
Hayırlı olsun

Çok güzel görünüyor.Hayırlı olsun.Çamaşır suyunun içerisine çıkan boyalı suyu benim bisikletimde kullansak nasıl olur acaba? Benim bisikletimde aksine çok beyaz.Ak sakallı dede mubarek. :D

Çok güzel bisikletiniz var. Özellikle 3. resim hoşuma gitti. Güle güle pedallayın inşallah. Allah kaza belasız sürüşler nasip eylesin....

ne zaman koydun olm :D hadi bakalım burdan da hayırlı olsun diyelim:d

hayırlı olsun,çok güzel biaikletiniz var.güle güle kullanın.

Bisikletiniz çok güzel olmuş...Hayırlı olsun

Maşanın markasına diyecek yok da,onu da çamaşır suyuna yatırsanız on numara olur bence :D

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Galata
evt katılıyorumda camasır suyu yetmedı ılerleyen zamnlarda yorumlar ıcın tesekkur edrım

şimdi oldu işte.güle güle kullan.birde sokağın asfaltlı halinde çek şimdi fotoları...:D

yeni kadronuz hayırlı olsun güle güle kullanmanızı dilerim.

Geri