Scudo Sports

Yeni Yol Bisikletime Malzeme Önerisi

@Efe Yamac Yarbasi

Orası öyle tabi :) Bana göre f/p olarak piyasadaki en uygun pompa bu. Alacak olanlara tavsiyemdir.

Scudo
@Berk Mercancı

Bende şuan mtb var ve 55 basıyorum lastiklere ama benzincide, kompresörle :D 120 felan var onlarda niye böyle pompayla uğraşıyosunuz ? :)

@Mustafa Demir

benim normalde ayakakbı numaram 44.5 ve 46 arası değişiyor 44.5 ve 45 numara converse giyiyorum, botlarım da 46 numara. shimano ayakkabıda 46 numara tam olarak oturuyor diyebilirim.

Ayakkabı işini önce bi mağazada gidip deneyip ona göre almanız gerek ve ayakkabının altına takılan aparat yani kaller satın alacağınız pedal a dahildir ayakkabı ile kaller verilmez. Ve kilitli ayakkabı kullanmadan yol bisikleti kullanabilen varsa helal olsun derim :) pedal çevirirken ayağınızın ön tabanı pedalı geçerse ki sürekli ayak kayacak ve geçecektir ön tekere çarparak düşme ihtimali çok yüksek. Yol bisikletinin olmazsa olmazıdır ayakkabı pedal. Look keo iyidir merlinde 60-70 tl cüvarında ve ağırlıda ikisi 240 gr yapıyor bunun altında ağırlığa sahip pedal alabilmek için 400-500 tl vermek gerekiyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Allah kolaylık versin kardeşim.. Sende benim gibi ayvayı yemişsin.. Bende de aynı sıkıntıları yaşıyorum. :)

@Recep DOLGUNSÖZ

sağolasın :) biribirnden farklı bir sürü site var hangisiinden alayım şaşırdım valla :D

Geri