teşekkür ederim evet ruble biraz küçük yokuş çıkamıyodum başta(eğim %7 civarıydı) şimdi baya alıştım yokuşlara arka 3 te çıktım dün oturarak zamanla daha da iyi olacak ama yol bisikletinde 23 ya da 25 ruble tavsiye ederim çünkü ciddi anlamda gelişim gösteriyor insan...
Güle Güle kullanın kazasız belasız.. Ben de yarış tipine geçmek istiyorum.. Doğrusu 2 aydır hep araştırıyorum.. Salcanolara hiç bakmamıştım.. Ama şu an kararım bayağı bi değişti.. Bu makinayı almam 4-5 ay'ı bulur mu bulmaz mı bilmem ama bu bisiklet beni etkiledi
yakında konuaçıcambisikelt hakkındaki yorumlarım hakkında.bi aksilik olmazsa bir dahaki hafta izmire gidicem o zamana daha net bilgi verebilirim fakat şuan söyleyeceğim şey sram apex setle ritchey komponentler ve mavic aksium jant seti ile bu bisiklet bu fiyata kaçmaz çünkü kadro falan da çok güzel.salcano baya bir aşama kaydetmiş gerçekten rahatlıkla tavsiye ederim
Şuan otobüsteyim marmaristen dönüyorum fakat yarın numaramı gônderirim tüm sorularınızı yanıtlarım şuan ö.m atamam telden giriyorum alıntı bile yapamıyorum halil bey iyi dilekler için teşekkür ederim