Scudo Sports

Yeni yol bisikletim mosso 730tca(sora)

teşekkürler kask alıcam en yakın zamanda

Scudo
sora da valla pek viteslere bakamadım aklımda 10 lu kalmış. dişçiye gidince pek bakma imkanım olmadı

Neyse takma kafana keyfine bak istteysen tatilde veledroma bekleriz maltepe sahil

En kısa zamanda bi 730 tca çizimi isteriz ;):harika::krnz:

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
Merhaba ben de mosso cycle cross aldım sora setli ama son viteste hafif bir sürtme sesi var sizde de var mı acaba bu? Bi de cyclocross lastiği olarak ne önerirsiniz acaba gerçi bundan da memnunum ama :) son olarak ufak kaldırım inişlerinde falan jantlar çok zarar görür mü?

ben bugün az kalsın cycle cross alıyordum. fakat bana pek güzel gelmedi . adam baya övdü . onu ama ben yine yol bisikleti aldım

bende sürtme sesi yok

Jantlarınız neydi bu arada o acayip marka mı?

aynen bi değişik adı göbeği sora ama jant kötü

Benim göbek seri dışı maalesef

Acaba jantlar dayanıklı mıdır acaba bilen var mı sonuçta 36 tel

valla bilmiyorum denicez görcez

@enes dökmen @İhsnn_zyvl ihsan kardeşim mosso jant lastiğinden bişey bekleme para bulduğunda değiş enes kardeşim 2 nizinde hatta 3 ümüznde jantı mosso üretimi mossorims :D

Starrims yazıyo sitesinde janta bi de benimki disk fren o yüzden normal yol jantı uymuyo

Ağırlık çok önemli değil benim için dayqnıklı olsun yeter :D:D

Bi de bisikletçi aktarıcj eğri gibi dedi normalde aıkıntı yok ama 2 9a geçince hafif sürtme var gibi

Bi de aynakol göbeği tiagra mı acaba model numarasını yazdığımda tiagra yazıyodu

benimkinin herşeyi sora ama seninkini bilemicem bugün baktım seninkinede ama aynakol dikkatimi çekmedi

Büyük ihtimalle soradır son olarak furş takımı rulmanlıdır değil mi

rulmanlı olması lazım

Geri