Scudo Sports

Yeni yol bisikletim gariban 3'e doğru

Scudo
Çok beğendim. Bende de Triban 3 var. Çok seviyorum bisikletimi. İleride maşa ve gidon değişimi ile daha da hafifletebilirim sanırım. :)

Güzel olmuş ama 2 tribanlık masraf var

@TontonCocuk Ciddi Ciddi Dura-Ace takmışssınız :eek: :D :D Güle güle kullanın.Yüksek profil bir jant seti ile daha da güzel durur diye düşünüyorum.

Aynakolu verip kadrodan yan yana 5 adet dizebildiğiniz enteresan bir çalışma olmuş. :)

Arka plandaki Sensium 500 olduğunu tahmin ettiğim kırmızı şimşek dura-ace setli garibandan daha çok hoşuma gitti doğrusu.

Güzel bisiklet.Triban 3 kadrosundan böyle bir alet çıkacağı hiç aklıma gelmezdi,iyi Günler'de kullanın şık duruyor sade ve şık benim için önemlisi o.

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
Dura-ace vitesler ve btwin frenler :kptmya::kptmya: Çok güzel olmuş güle güle kullanın:harika:

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
Hocam oldu olacak heybe demiride takın böyle sade kalmış.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
Herhangi bir değişiklik daha yaptınız mı acaba bu son halinden sonra?
Nasıl memnun musunuz? Jant seti olarak ne kullandınız acaba?

@Dethagorf bisikletten memnundum açıkcası. Kadronun üstüne ulgtera döşeyip arkadasa sattim. Su an slr 400 kadro kullanıyorum. Triban 3 de dura ace set token c22a jant kullandım. Masayı da karbon bir masa ile değiştirdim. Gayet yeterli bir bisiklet oluyor. Su an yine alu kadro kullanıyorum.

Adı gariban 4 :)
IMG_0878.JPG

Geri