Scudo Sports

Yeni yol bisikletim. Adı tonton :)

Boş boş konuşma tanımazsın etmezsin bende seni tanımıyorum.Bi muhabbet döndü yazıştık Rex ile aradan giriyorsun yazıyorsun biliyorsunki cevap vereceğim noldu şimdi konu kirlenmedimi varsa bi rahatsızlıgın özelden yazarsın.Ayıp ya bisikletci grubu zaten kücük bir grubuz nedir bu had bildirme sosyal mesajcı tavırlar aklım almıyor ya.Yakışmıyor hiç.

Scudo
@TontonCocuk Cevabınız için teşekkürler, maşallah. Tekrar hayırlı olsun efendim.

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
Mükemmele yakın toplama yapmışsınız, bir bisiklet bu kadar güzel olabilir mi? Tebrikler güzel bisiklet olmuş güle güle binin. çalınmaması dileklerimle

• Beğen
bisiklet yakıyor!

güle güle kullan kardeşim, hayırlı uğurlu olsun. :)

@TontonCocuk Hayırlı uğurlu olsun. İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim. En sonunda istediğiniz bisiklete kavuşmuşsunuz, uzun konu okumalarından sonra diye tahmin ediyorum ;)

• Beğen
Hocam ne bisanmış şu güzelliğin yanında bile hala unutamamışınız :D

Yeni bisiklet yakıyor, hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.

Abiii ya mükemmel bi bisiklet bu, tonton diyince böyle elim çenemde hurdadan çevrilme gibi girdim başlığa sram redli specialized bisikleti şu jantlarla görünce temiz bi ohaa çektim :D

O bu değil de şu forumdakilerin %90ından fazlasının hayallerini süslüyor tekerinize taş değmesin

Abi ben de tonton diyince böyle minnoş bi şey bekledim, canavar çıktı :D
Allah kaza bela vermesin, müthiş toplamışsın valla. İyi günlerde olsun

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onca kilo vermenize vesile olunca bütçeyi eski bisiklete göre *10 yapmışsınız haklı olarak :) güle güle kullanın inşallah, çok güzel bisiklet

Yorumlarınız icin cok teşekkür ederim. Bu kadroyu ilk @Ali Demir in konusunda gormuştum. Bende cok beyenmisim. O Zaman'lar foruma üye bile değildim. Allah herkesin gönlüne göre versin.

• Beğen
Tepkiler: mmnmtl
Kazasız, belasız....Hayırlı, uğurlu olsun. Lanet alet pekte güzelmiş :)

@TontonCocuk hocam bisiklet iyi hoş ancak sizin kendi sağlığınıza yaptığınız yatırım ayakta alkışlanır :harika:
güle güle kullanın

• Beğen
Ben bu bisikleti kullanmaya kıyamazdım yolda. Yatarım üstüne 7 kg olduğu için yumuşaktır herhalde. :)

• Beğen
hayırlı olsun , çok şık görünüyor. maşallah diyelim.

• Beğen
hikayeniz güzel kısa sürede sınıf atlamışsınız, kazasız sürüşler.

• Beğen
Hayırlı olsun harika bir makina:harika: kazasız şürüşler dilerim.

• Beğen
Geri