Scudo Sports

Yeni Yol Arkadaşım Merida Reacto 400

@özcan yılmaz
Abi gelmeyi istiyorumda biraz çekiniyorum :)
@Alpaslan.Savacı
Çok teşekkür ederiim :) :)
@Ö.ERDOĞAN
Teşekkürler ;)

Scudo
Çok iyi bir bisiklet sahibi olmuşsun kazasız belasız kullan inşaallah.

kazasız ve keyifli bol pedallar dilerim :) oldukça yakışıklı bir görünüşü var. net ağırlığı nedir acaba?

@Emre Yazıcı
Teşekkürler :))
@erphan
Pedallar olmadan 8.80 küsür çıktı fakat aero kadro olduğundan bu kadar ağır

Merida kadro konusunda konuşturuyor gerçekden hayırlı olsun. Pedalsız ağırlığı 9,35 kg olarak gözüküyor.

@Ali Burak T.
:) :)
@Ebubekir
Teşekkürler kardeşim :) :)
@Furkan TK
Teşekkür ederim.. Benim el kantarimda pedalsız 8.80 civarı çıktı yanlış ölçüyor olabilir spd pedallarim gelince takıp doğru ve net ağırlığı yazarım :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Emre Akkanat

Ya sende ya Merida'da ama muhtemelen sende hata var bu kadar fark olması normal değil. :)

@Berke K.
Olabilir sonuçta el kantarıyla ölçtüm adamlar üretimden sonra ölçtü ama pedalları takınca ne kadar olucagını cidden merak ediyorum :D

Hayırlı olsun çok güzel bir seçim yapmışsınız.

Bisikletiniz hayırlı olsun benım de favori bisikletlerim arasında Reacto 400.Yolda görsem ne işim olursa olsun illa durup,bakmadan sevmeden geçmem:)) Kazasız bol pedallamalar

@burak uygun
Tesekkur ederim :) Gören çoğu bisikletsever bisiklet üstünde bile olsa yavaşlayıp bakıyor, hoşlarınamı gidiyor yoksa garip mi buluyorlar bilemiyorum ama :) :)

hoşlarına gidiyordur illa ki çok hoş bir tasarıma sahip.Bence bir tur istesek mı diye düşünüp yavaşlıyorlardıR :):harika:

• Beğen
Tepkiler: Emre Akkanat
İyi günler. öncelikle bisikletiniz cok güzel güle güle kullanmaya devam edin ;). Asfaltı daha fazla hıssedıyorsun darbeleri daha az emiyor gibi bi yorum yapmısınız burda sıcak asfalt yarı cakıllı yok karısık ben sehır bısıkletıyle rahat edemıom acaba bu canavar daha da mı rahatsız eder benı şimdiden teşekkü ederim.

Sanırım bisikletimle değişebileceğim tek bisiklet modeli :) İnanılmaz farklı geliyor nedense bana.İlerde ilgim devam ederse bu şekilde bakacağız duruma artık :) Kazasız belasız sürüşler ;)

• Beğen
Tepkiler: Emre Akkanat
@partagas57

Rahatsız etmiyor ama titreşimden dolayı kablolardan ses gelıyor. 4000 km civarı oldu en ufak sorunum yok şuan :)

@Migel

Teşekkür ederim,umarım sizde bir reacto sahibi olursunuz :)

@SATI

Teşekkür ederim :)

@Emre Akkanat

Şunları kullanabilirsiniz.

(link)

Geri