Hayırlı olsun güle güle kullan. Güzel makina özellikle kadro çok şık 520fb de gözüm vardı yakından felanda inceledim ama elimde iyi bir bisiklet olduğu için zaten almadım lastikleride patlamaya dirençli iyi bir lastik ile değiştirince sorunsuz gibi duruyor.
hayırlı olsun bende almayı baya baya düşünmüştüm ama 51 kadroda rahat ettiğimden ve 51 kadroların 26" teker olduğundan caymak zorunda kaldım şeklen beğendiğim bir makine.
Hocam merhabalar. Bisikletin tam ağırlığı nedir acaba bir de herhangi bir sorun yaşadınız mı geçen süre zarfında? Çok güzel bir bisiklet çok hoşuma gitti daha fazla bilgi almaya çalısıyorum
Merhaba arkadaşım hayırlı uğurlu olsun sormak istediğim bir konu var. Bisikleti kullanmaya başladığında sele ile ilgili sıkıntı yaşadın mı?
Bende triban 520 aldım 3 gündür biniyorum sele acayip rahatsız ediyor bisiklete binmeye korkuyorum başka bi sıkıntısı yok bisikletin ama dediğim gibi sele artık gözümde öcü gibi
Sen sıkıntı yaşadıysan bu kaç gün sürdü. Bilgilendirirsen sevinirim.
@Alisimsekoglu selenin yere paralel olduğundan emin olun. Hiç bir şekilde çok rahat olmayacak (geniş, yaylı, yumuşak gezi selesi kullanılmaz yol bisikletlerinde ) ama önü aşağı ya da yukarı bakarsa olduğundan daha fazla rahatsız hissettirecektir.
@Alisimsekoglu evet selesinden rahatsızım, hep rahatsız oldum. kullandığımız bisiklet sıradan bir bisiklet olmadığı için sele bize iyi gelmiyor. jelli kılıf ya da şort kullanabilirsin
@Ruhpastası Selamlar. Hayırlı olsun öncelikle Ben de sizin bisikleti düşünüyorum ama, konfor-hız-ağırlık-vites-fren bakımından düşünceleriniz nelerdir? Bir ay sonra neler eklemek istersiniz? Teşekkürler