Scudo Sports

Yeni yıkanmış Bianchi AFX 2.0

Scudo
@dinçer karadayı

teşekkür ederim. tur göçbeyli taraflarında tavsiye ederim.

Bu haftasonu Erzurum -Yusufeli - İspir güzergahında gittim. Yusufeli - İspir arası yol çok kötüydü. Yaklaşık 70 km çamurlu çakıllı yolda gittim ( Hep bu HES ler yüzünden) İspir'e vardığımda bisikletim çamurdan gözükmüyordu. Orada bir oto yıkamacısına tazikli suyla bisikleti yıkattım. Ama detaylı temizlemem lazım. Şuan kaskım bile çamur içinde...

Sizin bisikletin yıkanmış halini görünce doğrusu imrendim. Bisikletimi acilen temizlemem lazım.

Not: Çoruh vadisini görmeyen arkadaşlar için; çok az zamanınız kaldı. Hidroelektrik santraller yüzünden yakında vadi diye birşey kalmayacak!

• Beğen
Tepkiler: Turgay Gürses
bisikletin kadrosu çok güzelmiş.
sadece suluk değil ayrıca carbon suluk kafasi alırsanız daha şık duracaktır.kadronuz gerçekten cok güzel güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: Turgay Gürses
@MustafaOzkul

bisikletler kirlense de yıkanır ama çoruh vadisi gibi doğal alanlar kirlenince yıkamak mümkün olmuyor maalesef. umarım ülkemizin doğal güzelliklerini hor kullanmaktan bir gün vazgeçeriz. Selamlar..

hemen hemen aynı fiyata daha iyilerini bulabilirsiniz...delta bisiklete bi bakın...

teşekkürler.. gelen yorumlara tepkisiz kalmayarak suluğu değiştirdim:)

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
Vaay, buldum sonunda bi AFX ci :)) Bende de AFX var, 2 aydır kullanıyorum:) Siz ne zmn aldınız..

• Beğen
Tepkiler: Mahsus Mahal
Geri