Tamer KAMIŞLI Forum Bağımlısı Kayıt 5 Temmuz 2011 Mesaj 1.175 Tepki 788 Şehir Eskişehir Başlangıç 2008—09 Bisiklet Sedona Bisiklet türü Şehir - Tur 11 Haziran 2013 #41 Kardeşim öncelikle güle güle kullan, ilk bisikletin olmasına rağmen oldukça güzel bir tercih yapmışsın. Bisikletin ilk aylarda çıkaracağı sıkıntıları dert etme, bisiklet tam oturana kadar olur onlar. Uzun tur makalelerini de bekliyorum. Selamlar. Tepkiler: mustafa şan
Kardeşim öncelikle güle güle kullan, ilk bisikletin olmasına rağmen oldukça güzel bir tercih yapmışsın. Bisikletin ilk aylarda çıkaracağı sıkıntıları dert etme, bisiklet tam oturana kadar olur onlar. Uzun tur makalelerini de bekliyorum. Selamlar.
M mustafa şan Daimi Üye Kayıt 1 Temmuz 2011 Mesaj 372 Tepki 56 Şehir mersin- silifke Bisiklet Sedona 11 Haziran 2013 #42 teşekkürler , tek olunca pek uzun çıkamadım bisikletin 1. haftasında en çok 55 km gittim o kadar ama bir boşlığumda 100 km ye çıkmak isterim saygılar
teşekkürler , tek olunca pek uzun çıkamadım bisikletin 1. haftasında en çok 55 km gittim o kadar ama bir boşlığumda 100 km ye çıkmak isterim saygılar
Berkant.dogan Daimi Üye Kayıt 24 Temmuz 2012 Mesaj 248 Tepki 54 Şehir Çankırı 11 Haziran 2013 #43 Güzel bisiklet doğru şeçim İyi pedallamalar hayırlı olsun Tepkiler: mustafa şan