arkadaşlar yeni üye oldum
bisiklet almak istiyorum
model çok anladığım
amacım şehir içi ve hafta sonları stabilize yollarda gezinti yapmak okula gitmek vs.
yani dağdan inmek hoplamak zıplamak yok
yarışmak hiç yok
çünkü boy 1 80 cm ama kilo 100 kg
benim öncelikli hedefim 80 ne düşmek bu arada 110 kg dan 100 kg a bisiklet sayesinde inebildim ama bisikletim bisan fokker diye dandik bi şi di göbekten amortisörlü idi kısaca berbattı neyseki sattım onu kurtuldum
şimdi yeni bi şi alacam
limit olarak 800 ile 1 000 ytl arası düşünüyorum
balıkesirde'yim kışın da mümkünse binmek istiyorum memur olduğumdan dolayı işe gelip giderken takım elbise ile binmek zorundayım en iğrenç olanıda bu
bunun dışında bi de ille de öne sepet de takacam çünkü hanım paso gelirken şunu da al diyor
forum harika
Gürsel abi 'nin yorumlarını dikkatle okuyorum
sakalları saçları ve de fularıda ayrı bir hayranlık sebebim
şimdi yardımlarınızı bekliyorum
amma çok konuştum yav
bisiklet almak istiyorum
model çok anladığım
amacım şehir içi ve hafta sonları stabilize yollarda gezinti yapmak okula gitmek vs.
yani dağdan inmek hoplamak zıplamak yok
yarışmak hiç yok
çünkü boy 1 80 cm ama kilo 100 kg
benim öncelikli hedefim 80 ne düşmek bu arada 110 kg dan 100 kg a bisiklet sayesinde inebildim ama bisikletim bisan fokker diye dandik bi şi di göbekten amortisörlü idi kısaca berbattı neyseki sattım onu kurtuldum
şimdi yeni bi şi alacam
limit olarak 800 ile 1 000 ytl arası düşünüyorum
balıkesirde'yim kışın da mümkünse binmek istiyorum memur olduğumdan dolayı işe gelip giderken takım elbise ile binmek zorundayım en iğrenç olanıda bu
bunun dışında bi de ille de öne sepet de takacam çünkü hanım paso gelirken şunu da al diyor
forum harika
Gürsel abi 'nin yorumlarını dikkatle okuyorum
sakalları saçları ve de fularıda ayrı bir hayranlık sebebim
şimdi yardımlarınızı bekliyorum
amma çok konuştum yav