Scudo Sports

yeni tutkum geldi !!!sözün bittiği oyunun başladığı zaman...

Scudo
@Karşıyakalı_351/2

hayır full alivio var üzerinde.

Renk uyumu süper. Trek de iyi bir seçim, kazasız belasız, keyifle pedallamanız dileğiyle.

evet arkadaşlar başımız sağolsun ... çok üzücü gerçekten inşllh soysuzların hesabı sorulr bi gün:(

@mehmet özata

arkadaşlar bugün ilk defa uzun yol alarak pedal bastım. ve sizinle paylaşmak istiyorum...
en son ortaokulda bindim bisiklete yıllardır da üstüne binmemiştim. yollarda veya nette grupları gördükçe özeniyordum hep ama içimde de alsam binebilirmiyim hevesmi benimkisi diye tereddüt ediiyrodum ama sonunda aldım:) aldıktan sonrada hala bi tereddüt kalmıştı içimde ki bugün sonbuldu. aldığım keyifi anlatamam gerçekten ruhum dinlendi mükemmel bi keyif aldım. sanki özgürlüğümü bana geri vermişler gibi. çok mumnunum çok keyifliyim ya süper bi olay bu keyiften bihaber olanlar adına gerçekten üzülüyoru:) herkese bol bol pedallı kazasız binişler olsun....

iyi günlerde olsun...kadro geçişindeki ilk tercihim trek olacak...sanki başka markalar desen ve boya şekillerini trekten alıyorlar gibi...

• Beğen
Tepkiler: mehmet özata
@hüseyin karakurt

walla ben yeni başlayan biriyim çok bilgim yok ama çok memnunum çok rahat yorulmadan pedal basıyorum...sağolun iyi dileklerinize...

Çok güzel bir bisiklet, güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: mehmet özata
Çok can yakar bu makine.

Geri