Scudo Sports

Yeni sunucumuz aktif

Scudo
Avatar yükleyemedim, bende mi sorun var forumda mı sorun var ?

Forum Son yenilikten sonra yani 18 mayıstaki kapanmadan sonra forum çok yavaşladı.
Üyelik giriyorum 4-5 dakka bekliyorum önceden 5 saniye sürmezdi konularda aynı yavaşlıkta açılıyor.. mozilla kullanıyorum geçmişi çeezleri falanda sildim ama bi değişiklik olmadı.
Acaba sorun benim Pc demi Yoksa herkesde olan bir sorun mu?

Aynı sorunu bende yaşıyorum ama slow forums yerine yavaş forum deseydik yada ne bileyim forum neden bu kadar yavaş gibi bir başlık açsaydık daha iyi olurdu sanki?

forum çekilmez bir halde...

Bu sorun bende de var önce internetimden zannettim ama diğer siteler normal bu site çok ağır.

internette en çok nefret ettiğim şeyi forum şu an yaşıyor. yavaşlık, özellikle bu kadar aktif kullanılan ve çok konu barındıran bir forumda yavaşlık insanı siteden soğutuyor.

Eminim yöneticilerde farkındadırlar ve çalışıyorlardır. Kısa sürede hızlı bir hal alması dileği ile :) iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
Sevgili Dostlar,
Yakınmalarınızı ve hassasiyetinizi yakından takip ediyoruz.
Forumun şu mesajı yazdığım dakikadaki durumunun ,konunun açıldığı günkü kadar yavaş olmadığının farkında olduğunuzu ve hızdaki giderek artan olumlu ivmeden en az bizim kadar mutlu olduğunuzu sanıyorum.

Çok daha hızlı hale gelmesi için pekçok kişiden oluşan bir kadro yoğun bir mesai içinde çalışıyor emin olabilirsiniz.

Görüşlerinizi açık sözlülükle aktardığınız için çok teşekkür ederiz.
Daha iyi bir bisikletforum için katkılarınızın devamını dileriz.

Yönetim adına : Soner Sarıhan

@Soner Sarihan

Benim bildiğim kadarı ile pek çok kişiye gerek yok güçlü bir server olması yeterli ,(yanlış biliyor olabilirim). Daha iyi bir server'a geçince daha hızlı olacağı söylenmişti ama görüyorumki daha yavaş hatta şu anda eskisine göre. Ben internete 8 mbps'lik bir hızla ve airties'ın en üst versiyon modemi ile bağlanıyorum ve geçmişi falan da sildim ama forum yine yavaş zaten diğer girdiğim sitelerde bir sorun yok hız konusunda oradanda belli zaten...

Forum kesinlikle eskisine göre çok daha yavaş. Mesajlara cevap yazarken timeout'lar oluyor, defalarca denemek zorunda kalıyoruz. Bazı başlıklarda aynı mesajın alt alta 2-3 kere olmasından bunu anlayabilirsiniz. Avatar yükleyemiyoruz. Ayrıca abone olduğumuz konularla ilgili artık mail gelmiyor. Nedir bu kadar zor olan anlamak mümkün değil. vBulletin sürümü de yükseltilse çok iyi olacak.

Ben girebiliyorum. Bir sorun olmuyor. Girişi forum kısmından yapıyorsunuz. Portal kısmından yapmayın

• Beğen
Tepkiler: Adem Sönmez
Kullandığınız telefondan veya tarayıcınızdan kaynaklı da olabilir.Ben hem Toshiba G500 den hemde iphone 4 den rahatlıkla girebiliyorum.

• Beğen
Cevaplar için teşekkür ederim ama yine giriş yapamadım, tarayıcı ayarlarında da ilgili olabilecek bir şey göremedim, bana kullanıcı adımdaki ö harfi hataya sebep oluyor gibi geliyor.
telefonum samsung s5603

benim telefonum nokia c3 .. ilk banada şifre uyarısı verdi fakat sonradan bi problem çıkmadı .. şuan sorunsuz girebiliyorum ..

• Beğen
Bazen forumda giriş yaptığım konularda başlıklar görüntülenmiyor. Mesela ikinci el mtb bölümüne girdiğimde sanki hiçbir konu açılmamış gibi görünüyor.

Geri