Scudo Sports

Yeni SKODA Fabia 3 Combi

DSG sorunları çözülürse mükemmel bir şanzıman

Scudo
@Ghost
tamam orası oyle ;ama bır arıza durumunda onarımı geerçekten malıyetlıı ...

@VolkanS tabiki de ama sorunlar çözülene kadar kaçmaya devam :)

@Gökhan Toros
ilk versiyonlar için pişmanlıktır. şuan saat gibi işliyor :)

Şuan derken 2012 modeller dahil mi?

@aeneskral
Passat Exclusive vardı babamın şirket arabası. 2009'du sanırım
2 kere şanzıman komple değişti. 3 kere de bilmemnesi değişti, baskı bişeyi mi neydi işte.

Şirkette yöneticilere 3 tane almışlardı. 3ünde de aynı sorunlar yaşandı. Biri otobanda yolda kaldı, biri dağ başında. Şansımıza bizimki kapının önünde bozuldu da sıkıntı yaşatmadı fazla. Çekici aldı götürdü :D

Neyse. Yeni serileri bilmiyorum fakat eski seri böyle sıkıntı yaşatınca bayağı soğudum ben. Kiralık olduğu için arabalar pek sıkıntı yaşatmadı, yolda kalmaları dışında ama evin arabası olsaydı bayağı masraf açacaktı bize...

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
@Gökhan Toros
gökhan bey benim bildiğim 2011'e kadar 6 ileri dsg lerde ve çift kavramalı 7 ileri dsg'nin de ilk kurbanlarından sonra yapılan düzeltmelerden sonra şuanda bir sıkıntı yok diye biliyorum. 2011 ve üzeri dsg teknolojisinde bir sıkıntı olmaması lazım.

@Ghost dahil olmaması gerekir. 2011 den sonra özellikle çift kavramalı 7 ileri geçtikten sonra çok ciddi düzenlemeler yaptılar. geri çağırmalar oldu vs. bu arada tabi çok kişinin kesesi yandı. 2012 ler de bir sorun olmamalı.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
@aeneskral teşekkürler rahatladım :) bizimki de Değişti çok şükür kılpayı garanti kapsamına girdi

• Beğen
@Ceyhun BAYDOĞAN
Neden paylaşılmasın? Forumda bisikletin yanında araba merakı olan insanlar da olamaz mı?
Bölümün adı üstünde serbest kürsü tartışma çıkmadığı sürece her üye her konuyu paylaşma hakkına sahip sizi zorla tutan yok başka forumlara geçebilirsiniz.

@aeneskral, paylaşım için teşekkürler, iç mekanda orta konsol biraz sade kalmış diye düşünüyorum. :)

• Beğen
Rapid spaceback ve Octavia Rs'i çok hoşuma gidiyor ancak Rs'i meydanlarda görmek neredeyse imkansız hem motor büyük ( vergi artıyor ) hem araba 120bin tl den başlıyor. Honda var şuan bende ve satıp Alfa Romeo 147 almayı düşünüyorum nedense o araba sürekli beni kendine çekiyor. :)

• Beğen
@aeneskral çok iyi paylaşım ben de bir skoda hayranıyım maalesef 0km otomobil almaktan çekinenlerdenim.

@berke K.üstat şu sıralar özellikle iç dizaynda sadelik ön planda. yeni 308'e bakmanızı tavsiye ederim. o kadar yalın o kadar sade ki benim bile hoşuma gitti fransız araçlarını sevmeyen biri olarak. ama tabi gene zevk meselesidir :)
@adilekci rs dediniz mi bende akan sular durur. geçen 2008 model sw bir rs gördüm. hem de türk plakalı. arabanın duruşu var acayip bir şey izlemesi bile hoşuma gidiyor. alfa romeo 147 tabi küçük bir araba ama tekseniz sorun olmaz.
@Pasa G. ben altı yıl kadar sadece corolla kullandım. çokda memnun kaldım. bu yıl ise bir değişiklik yaptım ve skoda'ya geçtim. pişman mıyım kesinlikle hayır. çokta memnunum hamdolsun. ben tavsiye ederim. helede modeller yenilenmişken. hakkınızda hayırlısı olsun.

@aeneskral 147 yeterli olacaktır daha önce tek kapı düşünüyordum sonradan vazgeçtim yoksa aklımda polo gti veya cupra vardı ancak bir ara alfa kullandım biraz cezbetti beni. Ülkemizde benzin çok uçuk fiyatlarda olunca insan bir çok araçta geri adım atıyor. ( 147 tüplü olacak, tüplü ve öfkeli ) :)

Geçenlerde vw satış müdürüyle konuştum ve eskiden yasadıkları dsg sorununu inkâr etmiyorlar. Bu da güzel bir yaklaşım. Eleştirilecek tek nokta satış politikaları. İnsanları 4 ay bekletip, araçları sıfır temin eden ve 3-5bin tl fiyat farkıyla satan galerilere mahkûm ediyorlar.

@adilekci hayırlısı olsun. alfa deneyimim olmadı ama kendine özgü bir araç sanıyorum. genel olarak modellerinin çok karakterli bir çehresi var.

Konuda herhangi sikinti yok. Aksine bisikletlilerde araba kullaniyor ve bilgi sahibi olmasi gerekir. Bu bilgileride yine kendi gruplarindan, yani bisikletforumdan almak istemesi bende dahil en dogal hakkim. Lakin Bence kategoriler cesitlendirilirse iyi olur. Ornegin bu konuyu serbest kursu bolumunde direk degilde bu bolumdr acilmis otomobil kategorisinin icinde gormek isterim. Bu sekilde kategorilerin cogaltilmasindan yanayim ;)

• Beğen
Benim bildiğim fabianın üretimi durdu modelden emin misin?

@sinan sertkaya
çok genel bir açıklama oldu bu. üretim durdu derken. fabia 5j combi ise 2013 en sondu evet.

Ohooo VW grup fanları basmış burayı. Bu forumda böyle arabaların paylaşımına karşıyım ben de evet, bi Ford gelin, Honda gelin, BMW gelin yahu VW, Skoda nedir :)

Alfa romeolar harbiden çok yakışıklı :D

@aeneskral
Başlık yeni Fabia ve fabianın üretimi sizinde dediğiniz gibi son buldu. Anlatmak istediğiniz sanırım 2015 yeni skoda modelleri olsa gerek

Geri