Scudo Sports

Yeni Shimano 105 (R7000) ile geliyor

Scudo
@Mustafa Zeybek

Yakından inceleme fırsatı bulmuştum, oldukça hoşuma gitmişti. Belki bir Cervelo değil fakat gayet tatminkar.

Şimdi burada önemli bir soru doğuyor. eski ultegra 6800 mü yoksa yeni 105 r7000 mi Tercih edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@Cesarisback bence bir miktar daha ağır olması çok normal çünkü temelde üretildikleri materyal farklı.
Şu shadow aktarıcıyı bir denemek isterdim. Tam da yeni bisiklet arayışında iken çok kafa karıştırdı.

5800 sette sadece arka aktarici shadow a upgrade edilebilir mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olmamış begenmedim.:kötü:

Hiçbir tasarım Camp.yerini tutamıyor şahsi düşüncem.

Bu işin piri olarak "Made In İtaly" yazacak.

Saygılarımla,

• Beğen
Tepkiler: Serrchi ve Afyon35
9t ruble üretebilseler 53t aynakol yerine 44t aynı oranı elde edecek. Hafiflik artar.
@Serkan Mıstınoğlu Değil mi hocam? :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Harun.Mevcut gobek boyutlariyla 9t uretmek pek mumkun degil diye biliyoeum boyutlari kurtarmiyor cunku , komple ruble gobek seklinde tasarlamalari lazim

• Beğen
Tepkiler: Harun.
shadow tasarımı hem görsel olarak hem kablo kısa oluşundan hemde vites geçiş çalışma performans olarak çok iyi... mtblerde shadowa geçeli yıllar olduda yola neden şimdi geçiyor anlamadım...

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@iskender şerit pazarlama stratejisi :harika: Bilerek ve para kazanmak için yapıyorlar. Şimdilerde yeni trend ise yol bisikletine disk fren monte etmek, sıradan kullanıcıyı buna alıştırmak. Çoğu firma ile anlaşıldı bile, artık büyük firmaların çoğu V fren yol bisikleti piyasaya sürmez oldu. 2019 modellerinde sadece disk fren kullanan çok sayıda firma var. Bazı firmalar da temkinli yaklaşıp aynı modelin hem V fren hem disk frenlisini üretiyor ve satıyor. Ama bu firmalar da 1-2 yıl içinde tamamen disk fren kadrolar üretiyor olacaklar. Bizler de mecbur bırakılacağız ve eninde sonunda disk frene geçeceğiz. İster şimdi, ister 5 yıl sonra :( Şu anki amatör kullanıcıların %95'i v fren kullanıyor ve bu da firmaların iştahını kabartıyor :snzdglsn:

evet haklısın. strateji :harika: 26 cant çelik kadrolu bisikletimde alivio shadow aktarıcım var. 4 sene önce 75 tlye almıştım... kablonun kadrodaki kısalışından, çalışma tepkisi ve görüntüsü çok çekici.

@iskender şerit
Hocam 9lu olduğu yazıyor illaki 9 lu ruble kullanmak şart mı ?

• Beğen
Tepkiler: iskender şerit
@MAERKEK

26 jant bisikletim 8'lidir. kollarım 2004 yılından beri kullandığım aceradır... 10'luda denemedim ama % 90 çalıştırır diye düşünüyorum...

alivio_rdm4000.jpeg

• Beğen
@MAERKEK
9t ruble var. (link) tabi standart freehub body uyumlu değil.

• Beğen
@mehmet ugur demir whistle için almadım. ama bende campagnolo khamsin var, onu satarsam üst modelini alacağım..

Geri