Scudo Sports

Yeni Salcano Efes Disk

Scudo
hayırlı olsun güle güle kulanın biraz takılalım (senmi bisikleti taşıyacaksın yoksa bisikletmi seni taşıyacak) bütcen belki buna yetiyordur inanıyorumki en kısa sürede daha hafifi bisiklete geçeceksin.

Kazasız belasız sağlıklı sürüşler. Hayırlı olsun makineniz :)

hayırlı olsun aynısından bende aldım bir hafta önce efes d diye geçiyor sanırım
başta şunu söyliyeyim bisikletimi aldığımda yeni kullanmayı öğrendim:)evet ağırlığı 20 kg bende içimden oha demiştim.meğersem downhillin özelliği buymuş.
gördüğüm eksiklikler
1-fabrikadan geldiğinde bazı ayarlar tam yapılmamıştı mesela ön tekerlek ile direksiyon aynı hizada değildi.önvites 3. vitese geçmiyordu.onuda kendim düzelttim her nekadar garantisi yok olsa bile. çünkü teknik servisinde birşey anladığı yoktu.
2-en büyük sıkıntım disk frenler oldu.benimki zoom olanı.ilk başta iyi gibiydi sonra ses çıkıyor vede sürtme oluyor idye servise götürdüm.onlarda pek birşey yapmadı en sonunda arka disk frenleri iyice açtım.ve kendim düzelttim.ama şunu söyliyeyim bisiklet konusunda yeniyim fakat mekanik yerine hidrolik disk fren almayı yeğlerim.her ne kadar düzeltsem bile yine bazen ayar yapmam gerekiyor.
3-süspansiyonu çok sert yumuşatılmıyor bile!!!
birde şunu soracam bisiklette giderken tümseklerden geçerken ses geliyor süspansiyondan mı bu?

100-150 TL DAHA VERİM SALCANO ASTRO ALABİLİRDİN BEN ÇOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM GERÇEKTEN HEMDE 13 KG CİVARI :in: :in:

Renkleri çok hoş ama çok düşük performans verekcetir ! Sana cok sorun Çıkaracaktır. :(

merhaba. bende aranıza yeni katıldım. bende bu bisikletten sipariş ettim. bu hafta içerisinde elime geçecek.

ben bu bisikleti almadan önce çok araştırdım. ağır olmasından haberdarım. eskiden bisan şehir bisikletim vardı ve bundan daha ağırdı. :)

tek merak ettiğim bayır yukarı çıkarken ne seviye yaylanacağı. çünkü binicinin ağılığına ve yay ayarına bağlı değişiyor. onuda elime geçince öğreneceğim.

delikanl13,
salcano fabrikası ile görüştüm. kendileri disk frenlerde bu problemin yaşandığını kabul ediyorlar. hidrolik frenlerde bun daha az oluyormuş. bu sesin sebebi ise; disk fren olduğu için balata kullanılmakta. kansorojen maddeler konusunda yapılan yasal kısıtlamalardan dolayı aspest kullanılması azaltılmıştır. bundan dolayı ses gelir. bunu önlemek için arasıra disklere hava tutabilirsin yada balataları söküp zımparalayıp takabilirsin. o zaman kesecektir.

2-en büyük sıkıntım disk frenler oldu.benimki zoom olanı.ilk başta iyi gibiydi sonra ses çıkıyor vede sürtme oluyor idye servise götürdüm.onlarda pek birşey yapmadı en sonunda arka disk frenleri iyice açtım.ve kendim düzelttim.ama şunu söyliyeyim bisiklet konusunda yeniyim fakat mekanik yerine hidrolik disk fren almayı yeğlerim.her ne kadar düzeltsem bile yine bazen ayar yapmam gerekiyor.

Ağır olması olayı çok büyük etkiliyor.. hayırlı olsun güzel renkler

çok güzel bir bisiklet güle güle kullanın hayırlı olsun.

güzel bisiklet ama baya kas yatırır yokuşları çıkarken..

19.6kg :eek: amaaan allahııııımmm :D alt ext. kaslarına çok iş düşücek gibi hayırlı olsun bunun rahatıda ayrıdır tabi yaylana yaylana yola devam :in:

dostum hayırlı olsun.
acaba çok ağır arazi şartı olmayan bir yokuş aşağı parkurda bu bisiklet kullanılır mı? bu bisiklete ödemiş olduğumuz parayı hak eder mi? Yokuş aşağı olayı ilgimi çekmeye başladı:)

daha önce bu efes disk sipariş ettim demiştim. bayinin siparişi geçiktirmesinden dolayı tekrar araştırma sürecine girdim. sizin gibi tecrübeli arkadaşların yorumları ve ataköyde bulunan y..bisiklet teki üzeyir abi sayesinde astro 242srd modelini aldım. iyikide almışım. gerçekten çok güzel bir bisiklet.

@irfan yılmaz

bisiklet tam bir yokuş aşağı parkurlarına göre aniden, hızlanabiliyor yol tutuşu çok iyi, sağlam bir bisiklet ağır olmasından dolayu tabi ki

Geri