Scudo Sports

Yeni Restorasyon maceram (Kona Lava Dome 1996)

Aslinda dogru da sayin maryokaldato'nun samimiyetine ve renkli kisiligine nazaran benim de isin cilkini cikarttigim durumlar oldu sanirim. Ama hep konuya, yani Kona'nin ayaga kalkmasi konusuna dahil olmaya calistim ve merakla kalktigi gunu bekliyorum :hhhhhh:Haricinde uslup ve sozlerimde hatam olduysa affiniza siginiyorum :srnsml:
Saygilar...

Scudo
@Murat Cömez
Abi haklisin . Ben bisiklet tamamlaninca daha derli toplu sekilde tekrar bi konu acip tek parca olarak yayinlicam. Makara girgir oluyor evet ama tamamen benim huyuma gore yaziyor arkadaslar

@mariokaldato
Anliyorum tamamen senin huyuna göre yazdiklerini ama bazi konularida ayirt etmeleri lazim. Yeni konu acabilirsin ama ayno konuyu acman matikli degil. Bu konu restorasyonun nasil yapildigina dahil olur diger yeni acmak istedigin konuda bitince bitmis halinin nasil olduguna dahil olur.
Neyse sizleri size birakiyorum, sonucta cocuk degilsiniz neyin dogru olduguna kendiniz karar verin.

@Murat Cömez yani iyi dileklere, temennilere katılmamak elde değil tabii ki, ancak @mariokaldato diğer konularda ne yapıyorsa -aynen onun da belirttiği gibi- burada yapılan da aynısı ve herkes iyi niyetli, çok da vazife çıkarmamak lazım bazı durumlardan, hele de konu sahibi rahatsız olursa zaten belirtir diye düşünüyorum, haksız mıyım? @mariokaldato

@Anonim
Ben kesinlikle kötü niyetlisiniz falan demek istemedim, sadece fazla abartildi ve suyu cikmaya basldi diyerekten söyledim.

Tüm hepinizden özürdilerim isinize karistigim icin. Birdaha böyle bir sey yapmam. Cumhur sendende özürdilerim bu tarzda devam edin.

@mariokaldato Bisiklet ne zaman bitecek? Gerçekten merak etmeye başladım.

@Anonim
Murat başkan da tabi ki konunun onemine vurgu yapiyor ve hakli bir elestiride bulundu , sende haklisin tamamen benden kaynakli oluyor bu girgir şamata meselesi. Hepiniz dostlarim , arkadaslarimsiniz problem yok.
Bitmedi ayrica

@Murat Cömez
Abi estafurullah ozur dilemek ne demek. Sen bizim baştacımızssin

@Murat Cömez

özür dilenecek bir durum yok ortada usta, sen fikrini beyan ettin ki haklılık payın var ben de kendi açımdan açıklamamı yaptım konunun içine en çok eden olarak, hepsi bu!

Ben gırgır şamataya katılmıyorum ama hem restorasyonun aşama aşama (yavaş da olsa) ilerleme kaydetmesinden, hem de arada geçen diyaloglardan gayet keyif alıyorum belirtmek istedim. Hemen bitse tadı olmaz ki zaten, beklemek, dalga geçmek, sabretmek bunların hepsi sürecin bir parçası ve bence keyifli :)

Ek: Ben gırgır şamataya katılmıyorum derken yazmıyorum anlamında :D

@Kudret Kurtcebe ağabey önümüzdeki maçlara bakacağız ;)

@Murat Cömez
Ben bu konuyu başından sonuna kadar takip ettim ve dostumuzun ortaya koyacağı işi merakla bekliyorum açıkçası, her yazılanı okudum. Biraz esprinin bu olumsuz koşullar içinde zararı olmayacağını düşünüyorum. Çok gerilmeye kızmaya gerek yok biraz hoşgörü lütfen :)

@mariokaldato

Yav kardaş,150765 dosyayı görüntüle

Kadro tamam,yazı bence mariokaldato olsun,ayna kol,zincir vites fren artı orta göbek,jantlar gidon furc yatağı,gerisi kolaydır be yahu,şu kadroyu bitir 8 nisan pazar , hava iyi, bozmaz ise kadroyu teftişe gelirim,:islik::D

@sadi imren

Valla bu kadroyu bursada ıslatalım :harika:

@Kudret Kurtcebe
Ne oldu abi bu pazar gelmiyor musun simdi ben dogru mu anladim ? :D

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@mariokaldato

Yav baksana rüzgara 57 km 'ye çıktı tepemi attırıyor,Atacam rüzgar bombası soluğu kesilecek
:islik::islik:

@Kudret Kurtcebe
Abi haftaya gelirim dersen ben pazar gunu calisiyorum haberin olsun , cuma yada cumartesi gelebilirsen daha iyi cunku biz guvenlik oldugumuzdan izin alma yada vardiya degisimi gbi seyler cok zor bzim icin. Aksilik olursa sana mahcup olmak istemem biliyorsun. Bu forumda sevdigim cok dostlarim var ama sen ve @Murat Cömez in yeri apayri bende :)

@mariokaldato eyvallah imdi. O vakit ct bana acaip uyuyor,şu açıdan feribot var yenikapıdan imdi kardeş topikte haberleşmeyi sürdürelim :harika::harika:

Stickerların yukarıdaki resimde görüldüğü üzere baskısını yaptık fakat baskı ve kesim (baskes) işlemi sonrasında yapıştırırken zor olmasın diye üzerine transfer bandı çekmek gerekiyor ve kurumamış boyanın üzerine transfer çekmek istemediğimden kargosu 1 gün gecikmeli yapıldı. Cuma kargoluyorum cumartesi elindedir cumhur hocam (normalde sen zaten biliyorsun ama “daha bitmedimi” mesajlarını en azından cumartesiye kadar durdurmak ümidiyle yazdım )

@danceros
Eyvallah Mehmet hocam;
Sen bakma o "bitti mi? " ci arkadasa :D Tamamen trolleme onunkisi :D

@sadi imren

Tabiki espiri konusunda haklisiniz ama şakanında bir sınırı vardir o sınır aşılınca tadı kalmıyor. Bu konuyu bende en az sizin kadar yakindan takip ediyorum, buna emin olabilirsiniz. ;)

Son olarak ben ne geriliyorum nede kiziyorum, beni galiba yanlis anladiniz sayin sadi bey ve hosgörülü bir insan oldugumuda söyleye bilirim. :)

@Murat Cömez
Hoşgörünü ve yardimseverligini herkes biliyor abi. Zaten şurda topu topu 1 ay gbi bir sürede senin ve diger dostlarimizin yardimlari ile baya bir ilerleme kaydettik çok sukur.
Az bi iş kaldi , insallah eksikler tamamlaninca toplama isine gecicem

Geri