Scudo Sports

Yeni Restorasyon maceram (Kona Lava Dome 1996)

Scudo
En azından konuyu canlı tutuyor [emoji16]

Cemal Ç.

Kadro canlı olmuş ama arkadaki e30'un ofsetli jantlar daha canlı duruyor yemin ediyom.

Maryo hocam, bu Kona kadroyla iyi iş çıkaracaksın inşallah. Parçalar da uyumlu duracak gibi gözüküyor. Artık iki aya bitirirsin herhalde :islik:. Kolay gelsin hocam.

@mehmetsunu
Tesekkurler

@mariokaldato
10 numara olmuş başkan :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato kullandığın elcikler,sele,lastik rengi,jant,gidon,yazı rengi ve karekteri gibi tamamlayıcı unsurlara dikkat etmelisin.Renk çok güzel ama sanki bisikleti bu renkle biraz sınırlandırmış gibisin.Diğer seçimlerini merakla bekliyoruz.

@mariokaldato
@hamlet2006 beyazla muhteşem olmaz mı :cool:

Hatta krem parlak gri falan

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Mustafa Zeybek
Ben yazacaktım sen yazdın.
Bu arada sen neredesin Mübarek.
''Mustafa Zeybek nerede'' diye konu açacaktım.Geziyon demi:islik:

Bana göre bisikletin rengi sanki biraz daha yeşile yakın geldi, tabi @mariokaldato abinin zevkine göre farklı olabilir. ikincil renk olarak beyaz, siyah, mavi artık zevki ve yeşile ne güzel giderse. Fikir vermesi açısından bendeki elektro gitarın resmini vereyim yeşile siyah aksamlı çok hoşuma giden bir renk kombinasyonu var. Resimde tam belli değil ama böyle için kırçıllı metalik gibi.

Dosyalar

• 20171103_124028.jpg
    20171103_124028.jpg
    108,5 KB · Okunma: 62
  • 20171103_124041.jpg
    20171103_124041.jpg
    98,5 KB · Okunma: 54
@hamlet2006
Cokta renk cumbüşü olsun istemiyorum dostum. Beyaz sele ve siyah elcik dusunuyorum . gidon ve sele borusu ise polisaj var aklimda

@hamlet2006
Yine buradayım da pek yazasım gelmiyor. Böyle konular istisna tabi :)
2 gün öncesine kadar yoğun şekilde sürüyordum. Geçen aynakol vidalarının düştüğünü farkettim :acpsnr:
DSC_1595.JPG
@mariokaldato bahsettiğim gri aynakoldaki ton. Sanırım ben siyah göbekli beyaz jant, beyaz sele borusu, siyah sele, siyah sele kelepcesi, beyaz düz gidon 68 cm, siyah boğaz ve furş spacer lafı, siyah elcik yapardım.

eski dsi araçları rengini anımsattı...ama güzel olmuş
smo_6874.jpg

@appendix
Resim cikmamis abi tekrar yükler misin

Geri