Scudo Sports

Yeni Restorasyon maceram (Kona Lava Dome 1996)

@mariokaldato Klasikçiler duvarının önünde de bir başka keyifli görünüyor.:harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Şahane çalışma.. :harika:
Sıradakini bekliyoruz..

• Beğen
600 mu :eek: 600 TL versen ne kadar iyi bir bisiklet alabilirsin ki o_O Dumenin rengi hosuma gitmedi onu da belirteyim :D

• Beğen
@Özcan.

Konunun en basina donersen eger kanka Gemlik' ten Orhan abinin hediyesi komple bisiklet

@CmlCLK

Sorma bende kıl kapmaya başladım direksiyona ama orjinal gidonu diye kiyamiyorum :D

@Murat Cömez
Ahahah abi aynen fark ettim ve az evel duzelttim bende diyorum niye bu paspas sapi gbi duruyor diye :D :D

Çok başarılı bir restorasyon olmuş abi, özellikle rengi bayağı bi çarpıcı olmuş. İyi günlerde kullanman dileğiyle.. :)

• Beğen
@buraksirtmac
Cok tesekkur ederim dostum. Senin swimin i de bitince en cok gormek isteyenlerden biriyim :D

Her yeni bisiklette tecrübe artıyor galiba, ilk bisiklet deneme tahtasına dönmüştü çünkü.

@TORUKOJİN
Evet o deneme idi

@mariokaldato

Arefi sokan kobranin bile panzehiri var Reis. Hani senin Kona'nın panzehiri?

2018-07-18_15-32-38_HDR-EFFECTS.jpg

Aha panzehir. Siyah beyaz olunca toparliyor bunye :D

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@mariokaldato

Hahha. Siyah beyaz geliyeahh zehirler gidiyeahh..
Hayin Kona hayini.

• Beğen
@uslsy

Bu arada Kona'nin cok begendigim bir bisikleti var : Kona big honzo .
Onu alamayiz nasilsa diye benimkine "little keko " ismini verdim baskan. Ilerde cok zengin olursan bana bi big honzo alirmisin reis ?

@mariokaldato

Cumhur reis sen elit bir insansın hanzo ile keko ile ne işin olur. Sana Matmazeller yakışır.

İste yarın kapında.

Geri