Scudo Sports

yeni oyuncagım gıant xtc.

Nuri kardeş Allah hata kaza vermesin güle güle kullan.Oğlan çok tatlı Allah bağışlasın.

Scudo
Abi yeni gördüm kızma bana makine ağlıyo güle güle kullan!!!!Kazasız belasız!

Ufaklığıda Allah bağışlasın! MAŞALLAH!

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
nuri güle güle kullan kardeşim cok iyi bir kadro iyi bir secim bu arada ufaklığa da bol bol selam allah bağışlasın

• Beğen
Abicim hayırlı olsun muhteşem olmuş...
Bugün aynı kadroyu yakından gördüm gerçekten harika...

Sende çok sevmişsin belli kazasız belasız kullanırsın umarım...

Oğlunda çok tatlımış maşallah allah analı babalı büyütsün...

• Beğen
Gerçekten çok güzel olmuş bisiklet. ufaklık da çok şeker allah analı babalı büyütsün. ama yakıştıramadım 4 tekerliyi ona.. en azından bi 3 tekerli lazım ona yada yeni oyuncağının arkasına bi romörk :p
Şaka bi yana hayalimdir çocuğumla binmek.. izmirde antrenman yarışlarının birinde bi arkadaş ve çocuğunu birlikte gördüm çok canım çekti. Birlikte pedal basacağınız günlerin çabuk gelmesi dileğiyle..

• Beğen
@abbaskara

çok teşekkürler ama o dediklerin için henüz erken biraz daha zamanı var ufaklıgın bu yaz olmaz ama 2008 yazında gezmeye baslar artık.

bisikletin çok güzel xct kadro çok yakışmış ayrıca ufaklıkta çok tatlı allah analı babalı büyütsün nazar değmesin:)

• Beğen
Bi iki yıl sonra hedefimdeki bisikletin bi değişik verssiyonu olmuş hayırlı olsun kazasız günlerde ,

bu arada ufaklıkta çok tatlı duruyo.

Bisikletinizi iyi günlerde kullanın bebeğinize'de maşallah anneli , babalı büyüsün...

• Beğen
Benim sahte Giant'ıma göre baya şık duruyor:) Hayırlı olsun Nuri abi.

• Beğen
Bisikletiniz çok güzel hem kadro hem üzerindeki donanım çok güzel bayıldım. lastikler hakkında biraz daha bilgi almam mümkün olabilir mi acaba güzel görünüyorlar.
Bu arada, allah bağışlasın, bebiş dünya tatlısı analı babalı büyümek nasip olsun inşallah

• Beğen
Verdiğiniz link için çok teşekkür ederim. gerçekten çok faydalı bilgilerle doluymuş keyifle ve ilgiyle okudum en yakın zamanda efor bisiklete gidip yakından inceliycem. iyi sürüşler dilerim

Geri