Scudo Sports

yeni oakley radar'lar

mustafa kırbıyık

Forum Demirbaşı
Tepki
93
arkadaşlar yeni oakley radralar elime ulaştı resimler aşağıdadır
fiyat:75 tl
(link)
http://(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
bunlar orjinal mi? fiyatına ve fotolara bakacak olursak çok iyi birer imitasyon sanırım.

Biraz daha yüksek çözünürlüklü fotoğraf ekleyebilir misin Mustafa?

şu en alttakını ıstıyorum yanlış olmasında

@krbyk

Yok fotoğrafların kalitesine bişey demedim de boyutları geçrekten çok küçük incelemek zor oluyor. Almayı düşünen arkadaşlar için en azından 640x480 boyutlarında fotoğraflarını yayınlayabilirsen çok yararlı olur..

@krbyk

Peki ne tür garantileri var Mustafa? Oakley'in uluslararası garantisi türü bişey mi yoksa kişisel garanti gibi bişey mi? Çok soru soruyorum ama bunları öğrendikten sonra alabilirim bende.. Tabi birde biraz daha büyük boyutlarda fotoğraflar istiyorum :) Hatta mümkünse çok büyük boyutta :)

@d.berkay

garantisi soyle berkay;herhangi bir anormal kirilma veya fabrikasyon hatanin tespiti sonucunda ben bunlari geri aliyorum ve satici firmadan yenisiyle degistiriyoruz.Birde ben sana bu resimlerin daha buyuklerini msn den gondereyim incele

@krbyk

Yüklemeyi kullanarak yapmışsın fakat fotoğrafları shack ledikten sonra yanlış linki almışsın 640*480 ebatını kullanarak shackledikten sonra sol en üstteki linki kopyalayıp kullandığın yöntemde gereken yere yapıştırırsan fotoğraflar büyük ve güzel bir şekilde görülecektir.Hayırlı satışlar....

slm arkadaşım,elinde range modelinin beyaz çerçeve olanı varsa acil tarafından 2 tane istiyorum...

arkadaşım herhalde gözlük satmaya niyetin yok senin cevap verme ihtiyacı duymuyorsun.O zaman yazda konuya satmıyorum diye milletin vaktini alma..

Geri