Scudo Sports

İnceleme Yeni nesil fit uygulaması ID Match

Fatih.acar

Forum Demirbaşı
Tepki
1.114
İsim
Fatih
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Sedona Concept'in Yeni nesil fit uygulaması Id Match'i tüm ayrıntılarıyla Burkay Günay'a sorduk.

Bu yeni nesil fit uygulaması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?

Scudo
Ulaşamadığım hiç bir hizmeti sevmiyorum...

Teşekkürler arkadaşlar @mariokaldatoHocam Shimano'nun da konuya dahil olduğunu düşünürsek ortalık bayağı şenlenecek :)

@hydrocon
Aynen başkan :D

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@Fatih.acar Affınıza sığınarak sürecin uygulamalı şeklini paylaşıyorum. Kendim yaptırmadım ancak yaptırma niyetindeyim süreci benim gibi merak edenler için nerede paylaşacağımdan emin olamadığımdan burada paylaşmak istedim.

@Hami Bulut Estağfurullah paylasim için teşekkür ederim :harika:

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
idmatch ile ideal sele ölçülerimize de ulaşabiliyorlar. Burada 2 sorum var: 1- program sadece sele italia ürün gamında bulunan seleler arasından öneriyor haliyle, uygulamayı gerçekleştiren arkadaş "sele italia da bu ürün ama x markadaki karşılığı budur" diye bir öneri getiriyor mu acaba:) 2- sele konusunda çıkan ölçüler ve ideal sele sadece yol bisikletici kullanıcısı için midir yoksa kişiye özel bu ölçüler her tür için geçerli olacak mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@mahden Merhaba şöyle bir ölçüm yapılıyor sizin kalça kemiğiniz ölçülüyor ve çıkan sonuç ile size uygun olan sele genişliği ortaya çıkıyor marka model tamamen size kalmış.:harika:

• Beğen
Tepkiler: mahden
@Fatih.acar baldır ve eğilme açısı ölçümü de olunca işin içinde spesifik bir sele önerisi ortaya çıkıyordur diye düşünüyordum, bayram tatilinde concept'e bir uğrayayım o vakit:)

@mahdenMağazada fit ile Burkay Bey ilgileniyor. Gerekli açıklamayı yapacaktır.

• Beğen
Tepkiler: mahden
Sele secimi icin ayri bir IDmatch hizmeti var zaten 50tl idi ve selle italis sele alirsaniz bedavaydi hatta.
Bu bikefit hizmetinden aslinda dogru bisiklet secimi konusunda rehberlik etmesini bekliyorum. Mesela sifirdan toplayacaksiniz aynakol uzunlugundan gidon bogazina en idealini cikarsa ve bunu kadro geometrisiyle birlestirip ideal geometri icin kullansak tadindan yenmez

Aslında en sağlıklı şekli o bahsettiğiniz gibi olanı. Stok bisiklet üzerinde ayar yapılması bir yere kadar sağlıklı, en nihayetinde sizin vücut ölçülerinize göre üretilmiş bir bisiklet değil. @Pawcraft

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft
Yakın zamanda bu fit'i yaptıran arkadaşlar var mı acaba? Ya da Retül'ü?

Konuyu hortlatayım. Yarın Sedona Concept'te bikefit yaptıracağım neler olacak paylaşırım.

Geri