Scudo Sports

Yeni Mosso Kadrolu Bisikletimin Son Hali

Scudo
eyer seleyi siyah bişeyle değiştirirsen çok daha güzel olur..genel olarak güzel bi bisiklet..;)

Neden bilmiyorum, bisiklet cok hosuma gitti. Öyle böyle degil. Sanki %100 amacina uygun toplanmis, hic bir parcasina bosa para verilmemis, asiriya kacilmamis gibi geldi. Öyle bi sempati duydum bir an :)

Hayirli olsun, güle güle kullanin...

Arka frenin arkasında at nalına benzer bir parça var acaba o ne işe yarar?

Güzel bisikletin var Mehmet abi. Kazasız belasız kullanmanı dilerim. Bu pazar olbia daki tura gelicek misin? Görüşrüz kib..:)

@sezarr38

sele borusu. gidon boynu. scoot lastikler hediye edildi.

@M:T:B

o parça v-brek kullanan aliminyum kadrolarda frene basıldıgında frenin basıncıyla kadro dışa dogru esner buda azda olsa fren kaybına sebeb olur. o perça fren anında kadronun esnemesini önlüyor

gercekten süper bir bisiklet olmuş kırmızı çok yakışmış ve ayrıca donanımlarda gözardı edilecek türden değil bilen ellerin dokunduğu belli kazasız belasız sürüşler.

benim hoşuma maşanın grisi ile selenin altın sarısının kadronun kırmızısına uyumu hoşuma gitti.bu üç rengin uyumu hoş görünüyor
güle güle kullan...

• Beğen
Tepkiler: mehmetz
güzel bisiklet her şey uyumlu olmuş kardeşim ama koltuk sihay renk olsa daha güzel olur

Suluk gerçekten görüntüyü bozuyor ama uzun soluklu turların olmazsa olmazlarından bende mecburen kullanıyorum her ne kadar sevmesemde;bisikletiniz çok güzel ,keyifli günlerde kullanmanız ümidiyle.

• Beğen
Tepkiler: mehmetz
Geri