R rahmankarataş Forum Bağımlısı Kayıt 12 Eylül 2006 Mesaj 1.024 Tepki 689 Şehir greek and tr 2 Temmuz 2007 #21 selam e yakışır sana 11 kg altı demişsin üstünden cıkardılan yol lastikleriyle toplam agırlık nekedardı selamlar..
selam e yakışır sana 11 kg altı demişsin üstünden cıkardılan yol lastikleriyle toplam agırlık nekedardı selamlar..
Tolga Gürgün Forum Bağımlısı Kayıt 3 Aralık 2005 Mesaj 1.638 Tepki 2.133 Şehir İstanbul Bisiklet Pinarello 2 Temmuz 2007 #22 @rahmankarataş aldığım zaman yol lastikleriyle tartma fırsatım olmadı ama tahminen 11 civarıydı . . Maşayı Fox yaptım , cant ve cant tellerini , iç ve dış lastikleri değiştirdim . .11 in altına indi ! Selamlar, Tolga Gürgün
@rahmankarataş aldığım zaman yol lastikleriyle tartma fırsatım olmadı ama tahminen 11 civarıydı . . Maşayı Fox yaptım , cant ve cant tellerini , iç ve dış lastikleri değiştirdim . .11 in altına indi ! Selamlar, Tolga Gürgün
A Alican Forum Bağımlısı Kayıt 31 Temmuz 2006 Mesaj 1.289 Tepki 686 Şehir Acıbadem, İstanbul 2 Temmuz 2007 #23 Aaa o zaman lastikler degisirken bende vardim... Hatta ustunden cikanlar 1,5 kilosar cikmisti Gercekten Racing Ralph'ler cok guzel lastikler... Tekrar gule gule kullan abicim
Aaa o zaman lastikler degisirken bende vardim... Hatta ustunden cikanlar 1,5 kilosar cikmisti Gercekten Racing Ralph'ler cok guzel lastikler... Tekrar gule gule kullan abicim
Tolga Gürgün Forum Bağımlısı Kayıt 3 Aralık 2005 Mesaj 1.638 Tepki 2.133 Şehir İstanbul Bisiklet Pinarello 2 Temmuz 2007 #24 @Alican Alican kardeşim o neydi öyle rahatladım vallaha Racing Ralph leri takınca kuş misali oldum . . çok teşekkürler . .sevgiler . . tolga gürgün Tepkiler: Elman TEMEL
@Alican Alican kardeşim o neydi öyle rahatladım vallaha Racing Ralph leri takınca kuş misali oldum . . çok teşekkürler . .sevgiler . . tolga gürgün
Oxsy Forum Bağımlısı Kayıt 5 Ekim 2006 Mesaj 1.900 Tepki 1.956 Şehir İstanbul Başlangıç 1997—98 Bisiklet Focus Bisiklet türü Yol bisikleti 2 Temmuz 2007 #25 Beyaz fox gerçekten çok güzel duruyor... Tepkiler: Tolga Gürgün