Scudo Sports

Yeni Küheylanım..

Scudo
@ERDİNÇ DURAN Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip etsin. VStorm benim de çok sevdiğim bir motordur, çok güzel bir gezi motoru bana göre, iyi bir seçim olmuş.

Olmadı dostum yakıştıramadım. üstelik bisiklete ihanet edip papucunu dama attım diyerek yağ yakan bir aracın övgüsünü forumda yapıyorsun. Ne yapalım yani herkes çıkarsın çıkarsın hayabusalarınımı sergilesin burada. Forumun formatına yakışmadı. Otur sıfır.

Uzak turlar yapmak için aldınız sanırım?

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
@mehmetsunu iyi iste bak merakin bitti sen sevin :))

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Aazam aynen öyle üstat... planlanan uzun yolculuklar var...

@ÇaNakkaLeRuHu Teşekkü ederim..

@ratm teşekkür ederim...tavsiye ederim, segmentindeki diğer modellerer göre ayrıcalığı fazla olan bir motordur..

Güle güle kullanın, tekerinize taş değmesin.:harika:

• Beğen
Hayırlı olsun, güle güle kullanın kazasız belasız.. Benim de yıllardır aklımda V-Strom ama sele yüksekliğinden korkuyorum. Bacak boyum kısa. Ben de geçen yaz şehir için X City 250 almıştım, ayak tabanım tam tamına değmiyor yere, çok hafif açı verirsem yere tam basıyorum. Bunun sele 4 cm.daha yüksek nasıl olur hiç bilemiyorum. Ama aklımdaki model de bu, muhtemelen scooterdan vitesliye geçerken ilk tercihim bu olacak.

• Beğen
@ERDİNÇ DURAN bedava verseniz almam valla(tehlikeli işler bunlar,ben bisikletle anayola çıkmıyorum).hayırlı olsun,bununla dünya turu yaparsınız,filmler çekersiniz de, bizlerde izleriz.selamlar,saygılar..

• Beğen
@tekkir tavsiye ederim....herhangi bir suzuki bayisine gidip motora oturup en azından ölçüleriniz konusundaki sorulara cevap bulabilirsiniz... motorda orjinal donanım olarak sele yükseklik ayarı var... ilave aparatlarla 3 cm kadar daha alçaltmak mümkün...nette bununla ilgili çok videolar var, kısa boylu insanların dev gibi motorları maymun ettiklerini görebilirsiniz... isteyin yeter.... zaten motosiklet kültürünüz var bence hayallerinin peşinden koş... :)

@soner kalaycıoğlu
:) :) :)
abi en kısa zamanda size özel bir video paylaşacağım...

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Geri