Scudo Sports

Yeni Kron FD1000

sonyaz

Daimi Üye
Tepki
398
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Peugeot
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Performans bisikletten 990 liraya aldım bu hafta,

Ağustos ayında Bianchi speed 7000 almıştım ama sattım geri, arabaya indir bindir ve metroya binişler(denemedim) için pek kullanışlı değildi.
Kron çok keyifli, arabanın bagajına rahatlıkla sığıyor, kullanımı çok zevkli ama üretim hatasından dolayı arka iç lastik çift katlı jantın delikleri yeterinde traşlanmadığında dolayı çapaklar kalmış subaba yakın yerden patladı,5 km yolu yürümek zorunda kaldım, aldığım yer yedek iç lastik verdi.

Kron FD1000'e ek olarak km sayacı(30tl), çamurluklar(65tl) ve sele borusuna takılan Bagaj(55tl) aldım. Bu bagaj biraz zorluk çıkartacak gibi. Yarın iade edebilirim.

toplamda 1140 lira, bu parayla dahon alınırdı sanırım ama dahonum fren gibi malzemeleri pek iyi değil gibi, Kron full shimano

Haftada 2 gün işe giderken kullanmak istiyorum, Geçen perşembe Balgatta spor merkezine giderek hem metro hemde dışarı kitlemeyi denedim. Bir sorun ile karşılaşmadım. Metroya katlayıp giriş yaptım. Turnikeden geçerken görevliler yardımcı oluyorlar.

Çektiğim fotoğraflar; Çamurluk ve bagaj fotoğrafları sadece örnek.

Scudo
bagaj kullnayormusun hangi tür

Güle güle kullanın. Bir şeyi merak ettim, arabanız hangi marka/model? Bagaja rahat sığıyor mu? Ben mevcut arabamı değiştirip daha küçük bir arabaya (Fiesta, Yaris gibi) geçmeyi düşünüyorum. Bu tarz küçük arabaların bagajları da haliyle daha küçük oluyor, sığar mı diye endişe ediyorum da.
Sevgiler.

Merhaba, teşekkür ederim. 2012 Ford focus hacthback, bagaja koyup rahatlıkla kapak kapanıyor, bagajın 3/2 sini kaplıyor, fiestanın bagajına sığıyor mu diye bayiye gidip denemek lazım.

Kullandığınız programın adını öğrenebilir miyim ? Bende bu tarz prog. arıyordum.

siz run mı yoksa cycling programını mı kullanıyorsunuz ? cyclıng paralı run bedava

mapmyrun programını kullanıyorum, hem koşu hemde bisiklet aktivitesi seçebiliyorsunuz, ücretli kısmı var ama gerek kalmıyor.

Cumartesinin güzel havasıyla çıktım dışarı, ilk uzun mesafem :)

Admin, resimlerin silinmesi ile ilgili bildirim göndermiş, merak etmeyin ben silmedikçe silinmezler :)

Selesi rahat sanırım ? :) Dahon'un seleleri bile kusursuz değil.

Kilolu olmama rağmen sele 1,5 saat sonra rahatsız etmeye başladı :)

Merhaba,
Fotoğraflar silinmiş sanırım, açılmadı bende.
Bugünlerde almayı düşündüğüm bisiklet FD1000. Çengelköy'de hafif rampada olan evime 8 vitesle rahat ulaşım sağlarım diye düşünüyorum :)

Youtube'de falan deneyim videoları vs pek göremedim. Bir sorum olacak. Bisiklet katlandıktan sonra tekerler üzerinde çekerek/iterek taşınabiliyor mu? Pazar arabası gibi mesela kullanılabiliyor mu?

Hayirli olsun ama resimleri goremedim dostum :(

Merhaba arkadaşlar bende 2 aydır FD1000 kullanıyorum yorumları okuduktan sonra resim yükleyim dedim. Bisikletten gayet memnunum herkese tavsiye ederim. Hatta bi ara satıyım Dahon Tern filan alıyım dedim. Sonra anladım ki Kron Fd 1000 de ki özellikler o daha pahalı katlanır bisikletlerde yok.20160623_155221[1].jpg 20160623_155221[1].jpg 20160622_154019.jpg

Geri