Scudo Sports

Yeni km saati aldım.YARDIM istiyorum!!

mhmmd123

Üye
Tepki
37
Arkadaşlar bugün efor bisikletten Jıng Yı :( markalı:eek: bir km saati aldım.Monte ettim çalışpıyor ama işlemiyor:mad: Yardım edebilir misiniz?

(modeli:JY -115)

Scudo
bazen çok ince ayar gerektirebilir jantaki mıknatıısı yukar aşa hafif ayarlayarak dene baktın hala görmedi çalışmıyorsa pilini cıkar tak bide öle dene

en azından foto filan koy bari nası taktığını bi görelim belki biyerde hata yapmışsındır

Pili kontrol et,sonra kabloları kontrol et(bazen temassızlık oluyor)Janta takmış olduğun mıknatısı kontrol et.Aklıma gelenleri saydım.Bence sen en iyisi aldığın yere götür eğer bozuksa değiştirirler:)

@FAİK

Zaten öyle yapmayı düşünüyorum.Efor bisiklet ten aldım.15 Ytl ye.
Sürekli değiştirdimmıknatısını ama olmadı tık bile yok.(Zaten çin malıymış eve gelince farkettim)

@mhmmd123

eğer göstergenin ekranı bisikletten çıkarılıp takılabilen modellerdense raylarını kontrol et. Rayların orda 2 tane metal vardır ve hız göstergendeki metallaere deymiyor olabilir onları yukarı kaldırabilirsen sorun kalkar.(eğer sorun entegre kısmı dediğimiz yerde ise birkaç küçük işlemle hallolur).

Arkadaşım Jing Yi gerçekten kalitesiz bir çin malı. Ama bir tamiri elbet mevcuttur.

arkdaşlar bnmde böyle bir sorunum var ben bi speedometer aldım (km saatinin adı) anolag bi saat dijital deil normalde 60 km hızla gittiğim bi yolda bana 40 km fln gösterio kadranda ilk aldığımda 60 km gösteriodu şimdi ise 40 ı geçmio yardım edin lütfen bide jant döndükçe çıt çıt die ses gelio göbeğe takılan bi alet war ondan gelio o ses.heralde kırdım gibime gelio.çünkü jantı bi kaç kere söküp taktım lastik patlamalarından dolayı yardım beqliyorum veya önerilerinizi şmdiden tşk:)

Geri