Scudo Sports

Yeni Katlanır Bisikletim Dahon D8

Ahmetgitar

Forum Bağımlısı
Tepki
5.388
İsim
Ahmet
FB_IMG_1444399776724.jpg DSC_1133.JPG IMG-20151011-WA0001.jpeg Merhaba arkadaşlar, yol bisikleti tutkunu olarak bir de katlanır bisiklet hayalim vardı. Sürekli araba bagajında dursun arada kısa mesafelere bununla gideyim sonra geri koyayım istiyordum.
Sonra Dahon ile tanıştım. Çok hoşuma gitti. Hem şirin ve kullanışlı hem de oldukça sağlam bir yapısı var.

Sonunda geçen gün aldım bu bisikleti.
Bu gün ilk gideceğim yere arabayla gittim (çok uzak mesafe) ardından işlerimi halledip diğer gideceğim noktaya bu bisikletle gittim ve sonra geri döndüm. İyi oldu. Artık gerekmedikçe arabayı kullanmam, sürdüğüm kadar Dahon, yorulduğum yerde metro/otobüs, sonra yine Dahon... Hafta sonları da yol bisikletime vakit ayırırım :)
Kesinlikle öneririm.

Dosyalar

• FB_IMG_1444399776724.jpg
    FB_IMG_1444399776724.jpg
    138,1 KB · Okunma: 95
Scudo
Yeni bisikletiniz hayırlı olsun...

Bisikletin fiyatı nedir?

@Ahmetgitar Hayırlı olsun çok iyi etmişsin.
İkinci bisiklet olarak ilk tercih katlanır olmalı bunu her fırsatta söylüyorum ki kendisi küçük olsa da bisikletli yaşam kültürüne katkısı bence çok büyük.
Dahon dan memnun kalacağından eminim.
Bendeki vybe c7a modeli bile çok tatminkar.
Senin d8 ise biliyorsundur Türkiye de en çok tercih edilen modeli.
Rengine hayran kaldım maşaallah.
Biraz alışınca nispeten uzun turlarda da çok zevkli oluyor. 50-60 km lik birkaç tur yaparsan akabinde alışkanlık yapar haberin olsun. :)
D8 in aynakolu yanlış hatırlamıyor isem 52 diş olsa gerek ki bu da uzun turlarda daha fevâid olacaktır. Bol pedallar.

Hayırlı olsun çok yakışıklı :) özellikle rengine bayıldım. ... hayırlı uğurlu olsun..

Teşekkürler :)
Siyah ile bunun arasında baya kaldım.
Ama sonra sarı bir şeyin yolda daha güzel görüneceğine karar verdim.
Belki birileri daha çok dikkat eder ve onlar da hayatına bisikleti sokar diye düşündüm...

Güle güle kullanın, bende 2014 modeli var ve siyah renk. Sarısı gerçekten daha güzel duruyor. 2015 modellerde gidondaki yükseklik ayarını kaldırmışlar, zaten çok fazla kullanılmıyordu ve lastikler zırhlı hale gelmiş, ki bu çok iyi bir gelişme. D8 benim arabanın bagajında duruyor, her öğlen yemeğe onunla gidip geliyorum, bu açıdan çok iyi bir seçim. 50-60 km'lik turlarda da hiç üzmez, bir kere alıştıktan sonra hiç inmek istemiyor insan ;)

Hayırlı olsun , kazasız günlerde kullanın inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@Ahmetgitar
Hayirli ugurlu olsun renk ve tasarim cok hos :) Masallah diyelim

Canını cektiriyonuz alacam bende en sonunda bitane :krsn:

• Beğen
Rengi ve tasarımı çok hoş. Zaten Dahon başlı başlına fiyat/performans/kalite açısından önde. Güle güle kullanın. Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
hayırlı olsun öncelikle rengi çok güzel. her zaman 2. bisiklet için şart katlanır bir zamanlar Tern Link C7 vardı aklıma geldi :(

• Beğen
Cok guzel hayirli olsun

• Beğen
@Ahmetgitar abi on numara ya:) Fotoğrafta acayip sempatik olmuş:) Güle güle kullanın, kazasız, belasız, mutlu, mesut, keyifli ve hayırlı sürüşler:)

• Beğen
hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler.(renk muhteşem :D )

• Beğen
kazasız günlerde kullanın inşaAllah

• Beğen
Kazasız belasız güle güle kullanmanız dileğiyle. Gidon refleksi çok hızlıdır sadece ona dikkat edin yeter.

• Beğen
Sağ olun sevgili arkadaşlar.
Gidon refleksi dediğiniz gibi @Onur Alp İNAN ama ben zaten yol bisikleti kullanıcısı olduğum için bu aslında bana oldukça kolay geldi. Bir de yol bisikleti sonrası sanki amortisörlü gibi hissiyat verdi. Sanırım tombik lastikleri sebebiyle :)
@orcunmadran benim de bagajda, işten çıkışta 9km uzakta (yoğun trafik) bir yere gidip dönmem gerekecek. Bu yolu bu bisikletle yapacağım. Geçen hafta aynı trafikte karar vermiştim katlanır bisiklet almaya. Gerçi bisiklet diyoruz ama bence katlanır olunca pisiklet demek daha doğru gibi :) Çünkü çocuksu şirin şebelek bir havası var ve pisiklet demek daha doğru sankim :D
@M.Bedir almamanız tuhaf zaten. Bir insan nasıl katlanır bisiklet almaz hayret! Şaka bir yana umarım siz de alırsınız bir tane :)
@Ferhat Karaca söylemesi ayıp 1600TL'ye aldım.
@Yusuf'san kesinlikle katılıyorum. Her an insanın yanında bisiklet taşıyabilmesi keyifli. Taşımak istemiyorsan da bağla bir kenara beklesin seni :) Evet 52 aynakol var ve cidden hızlı bir şey. Her yere de girip çıkıyor; Fiat 500 gibi :)

Güzel bir model, selenin içerisinde ayaklı pompa, kevler korumalı lastik vb var. Tabi çok daha uygun fiyatlara birçok markanın katlanır bisikleti var ama bunda kurulması, katlanması gibi hareketler daha rahat gibi geldi. Her parça milimetrik. Birkaç başka modele baktığımda katlanmada zorluklar yaşadım. Bu bana iyi gibi geldi. İçime sindi yani.
Bakalım umarım hakkını veririm.

İyi dileklerde bulunan arkadaşlara tekrar teşekkürler.
Bir süre sonra detaylı bir incelemesini de yapar buraya yazarım.

Geri