ALP KARAKAYA2000
Üye
- Tepki
- 1
- Bisiklet
- Bianchi
2012 yılında bisiklet sürmeye heveslendim. Param yetmediği için Ümit'in evolution modelini almak zorunda kaldım.Fakat beni bisikletten soğuttu.Lastiklerin sık sık patlamasndan,rahatsız olan koltuğundan,yamuk dönen jantlarından,amörtsiörün sekmemesinden iyice bıkmıştım.Bütçemi biraz daha yükseltmeye karar verdim. Bütçemi 1000TL ye kadar çıkardım ve bisiklet tercihimi Bianchi'den yana kullandım.Sitesinden modellerini araştırırken TDL 1300 modelini gördüm. Fiyatını ve özelliklerini çok beğendim. Para biriktirene kadar Evolution'u sürmek sorunda kaldım
en sonunda istediğim parayı biriktrince Yiba çarşısına gittim ve aldım. 2014 yılının kışında aldım (kışın almamın sebebi de bisikletlerin fiyatı ucuzlar diye ) Okulum sebebiyle 6 ay süremedim,evde yattı. Haziran ayına girer girmez bisikletimi aldım ve düştüm yollara. şimdilik 1 ay (yaklaşık 100km) kadar kullandım. Bisiklet beni şuana kadar hiç üzmedi
vitesleri tıkır tıkır çalışıyor. İlk disk fren tecrübem (HİDROLİK) ve çok memnun kaldım. Lastikleri çok sağlam hiç patlamadı. Kısacası yağ gibi akıyor... Bundan sonra beraber gezecez, tozacaz.Bisiklet hakkında yorumlarınızı eksik etmeyin
İşte resimler:
(link)
(link)
(link)
buda eski bisikletim
(link)
(link)
(link)
(link)
buda eski bisikletim
(link)