Scudo Sports

Yeni kadromda bugün geldi

Scudo
Hayırlı olsun gerçekten çok güzel :) :)

Tek kelimeyle mükemmel.Kadroyu yurt dışından mı aldınız?

Çok güzellll. Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..

@SerkanH
Sağolun serkan bey kırmızı kabloları bu kadroda kullanicam haftaya ortaya ne çıkacak bende merak ediyorum

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Buna gider kırmızı kablolar.. :) Ancak kadro hakkında bilgilendirme yaparsanız daha güzel olur.
Ör: Neden bu kadro? Özellikleri nelerdir? Gibi.. :)

@SerkanH
Birinci sebep serkan bey piyasafa fully kadto bulmak gercekten zor ikinci el arastırmama rağmen ne hesabıma uygun nede boy ölçüsüne uygun kadro bulamadım. İkinci sebebim tabiğiki kaliteli iyi bir bisiklete sahip olmak cok atlayıp zıplayacağımı zannetmiyorum ama specialized araştırmalarıma gore en iyi markalardan biri. Kadronun en büyük özelliği amörtisörünün brain denilen özelliği pedal cevirirken amortisorun kitlenmesi ve sadece alttan gelen darbelerde harekete gecmesi yani kilitlemekle ugrasmiyorsun şuanki bisikletimin donanımı gayet iyi bütünleşince ortaya güzel birseyler cıkacak diyr düşünüyorum

Sabırsızlıkla toplu halini bekliyoruz :)

Toplarken bizleri fotoğrafsız bırakmayın lütfen. Hayırlı olsun.

@ONUR YÜCEL 46
Fotografsız olurmu tabiki yarın donanımını alacağım bisikletimi tamamiyle parcalayıp bakımını yapacağım. Sonrada epic kadroya toplamaya başlayacağım birdr sparis ettiğim bir iki ürün var onları bekliyorum
Sağolun ben bile bu akşam uyuyabilirmiyim bilmiyorum

Her parçanın detaylı fotoğrafları ve açıklamaları montajını yaparken her montajda bir fotoğraf .. ne güzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: türker22222
@Hasan Kılınç
Neden olmasın bugün kron xc4000 parcalayip temizleyeceğim donanımı ve neler kullanacagımı detaylı fotograflarım önümüzdeki hafta token süsleme paketı ile yeni furç takımı gelicek onunla birlikte detaylı foto ile toplamaya başlarım

Geri