Scudo Sports

Yeni kadro hakkında

dadalife

Forum Demirbaşı
Tepki
72
İsim
ali
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar merhaba.Ben bisikletime yeni bir kadro alacağım.Bisikletimi bir yakınım 270 liraya almış.Çocuk bisikleti 24 jant.Bende geotech ascent kadro almak istiyorum.O bisikletteki vites sistemi o kadroya kesin uyar mı ? İleride shimano alivio olarak değişeceğim. Ayrıca kadroyu kullananlar memnun mu ?

Scudo
Yeni kadro ve ekipman uyum olayı çok ince hesap gerektirir. Her parçanın tek tek kadroya uygun olup olmadığı test edilmeden kadro siparişi vermenizi önermem. Vitesler uysa frenler uymayabiliyor. Hadi onlar uyuyor sele de sorun oluyor vs vs. Bu durumda sizin şevkinizi kırabiliyor. En sağlıklısı bu işte bilgili değilseniz, usta bir bisikletçiden teknik destek almak.

Öncelikle viteslerin uyması yeterli. Zaten zamanla ince ayrıntısına kadar hepsini değiştireceğim. Sizce almalı mıyım ?

Bildiğiniz üzere Türkiyede bulabileceğimiz ''Kadro Çeşitliliği'' o kadar az ki 400-800TL arası kadro bulmak o kadar zor ki anlamıyorum benim acilen 26-27.5 MTB kadrosuna ihtiyacım var. ( o fiyata 0 zaten yurtdışında da bulamazsın derseniz (link) ) Lütfen yardımcı olun bana

Geri