Scudo Sports

Yeni jant toplama

ankema5555

Üye
Tepki
3
İsim
Ali
Bisiklet
Whistle
Merhabalar whistle mtb bisikletimdeki stock jantlar arka tarafı yamulmustu kadroya sürtüyrodu dümdüz yaptık mengeneyle simdide durduk yere patlıyor çemberler kesin değişicek göbekler quando basarılımıdır degilse düşük bütceye en yüksek performans göbek ve jant cemberi tavsiyelerinizi bekliyorum

Scudo
26" mı 29" mu ?

Göbeklerin söküm ve örüm masrafları hakkında bisikletçinden bilgi aldın mı ? Bunları çıkartırsak ne kadar bir bütçen var ? Jant telleri kullanılabilir durumda mı ?

Quando göbekler accell grubun favorisi nedense. Varsa yoksa Quando kullanıyorlar. Sesi çok güzel. Ancak performans açısından çok bir şey verdiğini söyleyemem. Göbekler ve çemberler için ortalama bir bütçe söylersen ona göre bir şeyler bakarız kardeşim :)

Göbek akışkansa problemi yoksa kurçalama önemli olan çember. Hafif olsun sağlam olsun. Çemberin daha iyisine para harcamak daha doğru. Göbekler çalışıyorsa kurçalama.

Çalışıyor ama pedal çevirmedikce gitmiyor düz yolda

Fiyat araştırmadım 26 jant shimano mt 15 jant takımı 300₺ ye düşmüş onu düsünüyorum yada aşırı farkı varsa slx göbek alıp örmey düsünüyorum

@ankema5555 Forumdan birisi 300 Tl'ye MT55 satıyordu sahibinde ilanı vardı bak istersen.

Sıfırı erdoganlarda öyle suan mt 15 nasıldır

Geri