Scudo Sports

yeni gergimi sizlere tanıtmak istedim diger girgilere göre cok amaclı bişi :D

http://img99.imageshack.us/img99/2407/fdfo4.jpg ustalar:D bnm makina bu buna gore bi sistem dusunurseniz thank you!!:) vitesi sayarak cvplar isitorum;)

Scudo
@fuchs169

aynakolu ve orta göbeği çıkarıp gergiyi kolayca yerleştirip alynlı vidaları kullanarak sıkı bir ayar yapabilirsin.

önceden de dediğim gibi sram pc970 dh arka dişlisinden al aktarııcı 1. viteste iken aktarıcının üstteki makaraya zincir deymiycek şekilde zinciri kısalt geneldede 3-4 ü kullanırsın street de o gerginliktede zincir asla atmaz. yani gergi ler kırılmaktan başka pek fazla bi işe yaramıyo (e.13-raceface gergileri hariç). aynakolada koruma taktıktan sonra gönül rahatlığıyla sessiz bi şekilde kullanabilirsin. zincirde kolay kolay atmaz.

yalnız zinciri çok kısaltmak bu seferde vites kulagını yada arka attırıcı bacağını riske atar kanımca...ama daha öncede dendiği gibi kısa bacaklı bir sistemle (yol makinası olabilir)makarasız da idare edebilmen mümkün

Ben zincirimi kısaltarak kullandım ve aktarıcımda çalışıo ama kötü yanı aktarıcının ömrünü yiyo yani yaylarının özelliğini kaybetmesine yol açıyo ona göre düşünerek bi şeyler uygulamaya çalış derim;)

hepinize tesekkur ederim bni bilgilendirdiginiz için ve evt bu engin abinnin kadrosudur:D

Geri