Scudo Sports

Yeni garmin antrenman planları

ndhakara

Forum Demirbaşı
Tepki
941
İsim
Cihat
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Her ne kadar doğru antrenman planları kişiye özel ve sürekli güncellenen içeriğe sahip olması gerekse de acaba ne yapsam nereden nasıl başlasam diyenler için bu tür hazır planlar oldukça faydalı.
Garmin'in daha önce koşu planları ve oldukça sallama bir bisiklet planı mevcuttu ama geçen hafta yapılan güncelleme ile bisiklet kullanıcıları için de kapsamlı sayılabilecek bir içeriğe kavuştu. Hem nabız hem de güce dayalı farklı seviye ve hedefler için bir çok plan geldi.
Garmin kullanıcıları mutlaka bir göz atsın derim.

198417
198418

Scudo
Hangi garmin cihazlarda kullanilabiliyor acaba bununla ilgili bir bilgi mevcut mudur?

Bende 735xt saat var orada çalışıyor; yol bilgisayarlarında haliyle çalışıyordur.

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
Vücudunu tanımayan, formunu bilmeyen veya bilip de nasıl geliştireceği hakkında pek fikri olmayanlar için gayet yararlı buldum.
Ama incelediğimde 22 haftalık bir Gran Fondo programı için hazır plana güvenilemeyeceğini düşünüyorum.

@ndhakara
Edge 130 siparisi vermistim hocam henuz elime ulasmadi , en alt modellerden biri oldugu icin o da dahil midir emin olamadim gelince deniycem artik

@furkanbr
ÜStün körü baktım ama sanırım yok. Önceki karşılaştırmalarda interval ve gelişmiş çalışmalar yok demişler. Ama güncelleme oldukça yeni, belki eklenmiş olabilir.

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
Garmim connect kullanıyorsunuz kendinize uygun programlar oluşturup ona göre antreman yapmak çok daha verimli olacaktır.

Benim programlar şu şekilde.

198442

@celilcetiner
Kendini bilenlerin ya da antrenör kontrolündeki kişilerin tabi ki böyle planlara ihtiyacı yok ama yeni başlayanların bu tur hap paketlere gerçekten ihtiyaçları var. Hafta kaç km yapmalı, kaç interval gün ayırmalı, zone çalışmasını ve mesafeyi nasıl dengelemeli gibi sorular için detaylı okuma ve kendini bilme gerektiriyor.
Buralardan başlayıp da devamını getiren aynen sizin gibi kendi çalışma içeriğini hazırlar.

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
Biraz okuyup araştırmak yeterli onlarca yazı ve video mevcut. Biraz zaman ayırmamız yeterli.

Merhabalar Garmin 520 plus bundle ile 530 bundle arasındaki fark nedir acaba ? Hemen hemen 200 tl gibi fark var bu fark ne için acaba ?

Geri