Az önce ilk kez kullandım çok hoşuma gitti, beklediğimden daha zormuş kontrolü durmayan pedallara spinning antrenmanından alışkınım ama işin içine kontrol girince öyle değilmiş
Çok teşekkür ederim! Fazla süremedim bugün ama sürdüğüm kadarından çok zevk aldım!!
Tehlikeli kısımları da şimdilik anladığım kadarıyla alışkanlıktan virajlarda ya da durmadan önce pedal çevirmeyi durdurmam. Bu durumlarda sele üzerinden yükseliyorum bir anlık sonra toparlıyorum tekrar. Şuna benzettim biraz, arabada manual vites kullanırken otomatiğe geçince eksik birşey hissedilmesi gibi enteresan örnek oldu
Pedal çevirirken viteste olmayan bir akıcılık var, klişe değil gerçek Biri diğerinden üstün anlamında değil ama çok farklı gerçekten
iyi sürüşler... sorum: Arka fixed gear göbeğinizin markası nedir? Konuda aradım ama bulamadım yazıldıysa eğer. Gri kısım sonradan mı takılıyor ve büyük olmasının nedeni nedir?
Yasina gore oldukca temiz gorunuyor. Paris Sport bildigim kadariyla Fransa da Amerikan pazari icin uretilmisti. Thread ler standart olsa gerek. Ama 70 lerde Fransa dan cikmis bir bisikletten hersey beklenir. Parca degistirirken iyice kontrol edin derim.
bende çok beğendim ama bu tür bisikletlerde zincir sorun çıkarmıyor mu sonuçta vitesli bisiklete göre çok daha fazla yük biniyor dururken de ayakla bi ters kuvvvetle frenlemede olabilir....