Ağırlık bilgileri belli ama fiyat bilgisi henüz belli değil. Powermeter ve Di2 seçeneğiyle beraber karbon bisiklet parası edeceğini şimdiden tahmin edebiliyorum. Senkronize vites geçişi adını verdiği bir nevi çapraz kullanım karşıtı sistem eklenmiş. Yeni diyebileceğim bir bu var. Onun dışında 11-28'le beraber kullanıcı dostu 11-30 arka dişli görüyorum. Yol teknolojisinin Dağ sistemine geçirildiğini görmüştüm ama dağ sistemi Shadov'un yola aktarıldığını görüyorum. O da güzel. Bunların dışında aynakol için tek söyleyebileceğim ÇİRKİN olacak. Tasarım güzelliği deyince zaten Campagnolo derim, bir adım geride de Sram var benim gözümde. Evet, son sıra tekdüze görünümlü Shimano'nun. Sram kablosuz Red'iyle hafiflikle beraber sadeliği ve net vites geçişini koymuştu; Shimano bu sefer güç ölçeriyle beraber ''buradayım'' diyor.
Bu arada tutucu Shimano'da artık jant genişliğini artırmış. Yeni C40 C60'ta bunu görüyoruz. Bence asıl yenilik burada. Yıllardır kendimizde değil ama peletonda C50 tekdüzeliğini gören gözler bu aerodinamik-siz jantları görmekten iyice sıkılmıştı. Shimano'nun yenilikleri hep arkadan getiren tutuculuğuna hayretle bakarken sonunda jant öncüleri Enve Zipp gibi markaların yaptığını yapmaya başladı. Daha çok aerodinami için türbülans oluşturmayan geniş çember. 622x13,15 jant iç genişliği, 622x20,22 dış genişliği tarihe gömülsün artık. Her şey profil yüksekliğinde bitmiyor. Shimano iddiasına göre 16 watt birden kazanmış. Aklın şimdi mi geldi Japon kardeş?...
Campagnolo Ultegra ölçeğinde uygun fiyat ve ağırlıkta Potenza'yı çıkarmıştı ama TR'de nerde bulacaksın?.. Fiyat fayda bakımından Shimano Di2'yi gözlemekteyiz efendm.:islik: