Scudo Sports

Yeni Dahon! Hem de mango

Scudo
Ustte ki 4000 alttaki 1890 TL

Bu dahon markasını insanlar gereksiz şişiriyomuş gibime geliyor, antipatim var şunlardan alacak olsam sırf dahonum var dememek için tern alırdım.

1.png
Sitesindeki foto mangodan ziyade turuncu görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: ykaya
@JealioN
4000 lira güzel para. O kadar vermem herhalde buna. O fiyata çıktıktan sonra her parçasını kendim seçebileceğim bir Brompton almaya zorlardım bütçemi.

• Beğen
Tepkiler: o.kucuk
@Fakir Kemancı
@Fakir Kemancı
Bir yerde katılıyorum, bir yerde katılmıyorum. Fiyat açısından evet haklısınız gereksiz bir pahallılık söz konusu 1.200 1.400 güzel rakkam bence. İki tane katlanır bisikletim oldu. İlki BTwin Hopetown 320, ikincisi Dahon VD8. Aralarında konfor sürüş açısından hakikatden fark var. Ama benim için her ikiside güzel deneyimdi. Kısmet olursa bu yaza kadar yine Dahon MD8, yakalarsam Mangoda gözüm.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@JealioN
Bence değer, orta halli bir insanım DVD8 o parayı verirken zorlanmadım desem yalan olur ama hakikatten arada fark var. Bu demek değilki BTwin kötü, değildi. Ben kullanırken memnun kalmıştım. Dahona geçme sebebim kendimi ve merakımı tatmindi.
yukarıda belirttiğim gibi bu yaz yeniden katlanır bisiklete döneceğim, halen araştırma içersinde üç dört marka arasında gidip geliyorum ama Dahon ağır basacak sanırım. Birazda mango rengi beni kendisine çekiyor.

Konunun dağılmasını istemem ama bir tern d8 kullanıcısı olarak onu da incelemenizi tavsiye ederim. Bu arada dahon visc gerçekten çok güzel olmuş. Bu renk, pek renkli sevmeyen beni bile kendine çekiyor.
@JealioN

@Fakir Kemancı

Tern'in eşdeğer modeli daha pahalı :)

Tern'in eşdeğer modeli daha pahalı :)
Aslında öyle değil mesela tern link d8 donanım olarak Vitesse d8 den yüksek olmasına rağmen daha ucuza alabiliyorsunuz. Vitesse 2016 1800 den aşağı verilmezken link 2016 yı 1700 e aldım.

@Üye Adı

Mango tutkunlarina gelsin dedim. Yoksa "Dahon D8 Mango" adli inceleme yazim mevcut forumda 1 senedir elimde var. [emoji4]

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Üye Adı
Şahsi olarak amacım terni yüceltip dahonu yermek değil. Araştırma safhasında olan bir bisikletsever kardeşime seçenek sunabilmek. Yoksa tern babamın oğlunun şirketi değil. Biliyorsunuz ki dahon şirketi tern şirketi baba oğul şirketler :)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Güzel bisiklet olmuş.
Fakat ben çift vites aynakolu çok anlamlı bulmuyorum.
Onun yerine 10-34 aralıklı on vitesli bir ruble daha hafif ve kullanışlı olmaz mıydı?
Hatta 1x12 sram vites???

Dünyayı gezerdi bu bisiklet...

• Beğen
Tepkiler: velespit7
4000 tl verdikten sonra zincirli bisiklet almam. Karbon kayış tercih ederim.
Katlayıp sırtıma alıp trene bindiğimde yağ gres derdi olmaması lazım.
Katlanır bisikletlere zincir ve yağ bence yakışmıyor. :):)

Geri