Scudo Sports

Yeni CR1 im :) Leopar diyorum ben ona

Scudo
Jantları merak ettim şimdi r-sys leri satıyorsunuz ne aldınız acaba?:D Ağırlık o kadar düşünüyorsanız sram red 150 gr daha hafif.

Valla Doruk o kadar çok opsiyon var ki. Sram Red evet hafif ama ağırlığın ön planda olduğu bir bisiklet için ağır kaçar. Mesela fiyatı nispeten uygun olan Easton EC90 SL tekerseti 1100 küsür gr. ile daha iyi bir seçenek. Ayrıca aynakol olarak EC90 olabilir yine 530gr geliyor :) Diğer parçalar ise sram red olabilir.. Ama ben kendime alacak olsam SL3 gibi performans odaklı bir kadronun üstüne jantlarına kadar full Dura Ace set takardım.

Güney abi benim sram red dediğim sadece vites sistemi sadece 3 parçadan 150 gr atıyorsun. Ben dura ace jant setini selçuk abinin dediği gibi hibrid olduğu için pek beğenmiyorum onun yerine ea90 slx aldım 1380 gr şimdi hiç kullanmadan satıyorum.Ayrıca sl3 ün aynakol bb30 olması lazım hatırladığım kadarıyla eastonda bb30 yok zaten s-works sl aynakol 53-39 u 600 gr geliyor yeterince hafif ve rijit...

ilk olarak diyeceğim kesinlikle harika bir bisiklet toplamışsınız.Ama satılmış geç olsada memnuniyetimi dile getirmek isterim.
İkinci olarak ise;İnsan verdiği paranın illa ki hakkını vermesi gerekmez ben şahsen böyle bir bisiklet toplasam odama asar karşısında çay demler içerim...Kimseyi bu davranışım ilgilendirmez.Bu arkadaşımızı takip ettiğimden değil ama forumun bazı yerlerinde yersiz mesajlar ile taciz ediyorsunuz.

Bende bunu belirtmek üzere bu postu atıyorum.Arkadaşın imkanları galiba belli bir kitleyi rahatsız ediyor.Yanlış hatırlıyorsam af olsun ama mutlunun açmış olduğu ilanda bile miller gr ları tartışmaya sebebiyet vermiştir.Bu rahatsızlık galiba sadece Türk ırkında var

Mutlu Tam Sana Yakışacak Bir Makine Toplamışsın Ultegra Setlerle 6.800 altı ise Dura Ace ile düşünemiyorum bunu...

Teşekkürler yorumlarınız için.

Ağırlık konusu ise şöyle. Bisiklet pedallar ile birlikte net 6,85 kg geliyordu. Gayet iyi bir ağırlığı vardı yani.

Geri