Scudo Sports

Yeni CR1 im :) Leopar diyorum ben ona

Scudo
Harika harika scottspark,scott ransom.dragdownhill, aman tanrım şimdide bana birde yolbisikletimi aldıracaksınız:D
Güle güle süper renkli kullanın

Sanirim siz Mavic R SYS kullaniyorsunuz, R SYS on jantlar geri cagrildi duydunuzmu bilmiyorum.

(link)

Bu arada arkadaşlar. Bisikleti geri gönderdim hemde yaklaşık 20 km yol yapabilmiştim.

Nedeni yeni bir kedi beklemem. Birtek jant seti bende kaldı.

Mavic r-sys carbon jant setim 2000 liraya satmayı düşünüyorum. Yakında ilanlar sayfasına koyacağım...

Güle güle kullanın , ağırlık olarak daha düşebilirmi merak ediyorum. 6 nın altına inse muhtemelen hafiflik bazında derece bile alır .

@bisikletci

Ağırlık çok rahat düşürülebilirdi :) bunun üzerinde çalışacaktım fakat kendisi artık bende değil.

Daha binemeden vedalaştım kendisi ile. Bakalım yeni bisikletimi bekliyorum hafifletmek üzere :)

Şimdi yorum yapmak için geç oldu. Madem yeni bisikletinizi bekliyorsunuz, eminim onun için de "vaayyyy beee" yorumu yapacağım:)

Aman dikkatli binin, emniyet kemeri olmaz bu hız makinelerinde !

umarım yeni bisikletiniz cr1 ınızden daha yırtıcıdır :X hayırlı olsun

Eskisi bir leopar olduguna gore yeniside sanirim yine kedigillerden baska bir atilgan olsa gerek:in:

@serdar canıbeyaz
Evet bu sele bisiklete çok yakışır ve Türkiyede satılıyor fiyatıda 390 eur.

yenisinin adını çita falan koyarsınız artık süpersonil hızlı tüy kadar hafif:in:

Beklemedeyim şuan. Ocak sonu şubat başı netleşecek.

Specialized SL3 kadro üzerine durace yada sram red toplayacağım. Jantlarım, gidonum gidon boynum selem hazır...

Geri